Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Fortfarande sjuk & en rundtur på Möllan
God morgon! Det är nån slags låtsasmåndag idag, skönt va? Underbart när veckan börjar med en torsdag ju. Jag är uppe tidigt i vanlig ordning (Går upp 04,30 nu när det är så mycket att göra) och det börjar bli rätt tufft måste jag säga. Men jag har inget val just nu, det är bara att göra det. Problemet är att jag fortfarande är sjuk - det började med att jag kände det i kroppen och sen tappade rösten och sen har det känts i bröstet och nu idag så börjar jag känna mig förkyld även på andra sätt - eftersom jag inte får den sömn som jag skulle behöva. Men slutgnällt om det nu. Jag kommer nog ändå överleva 🙃
I alla fall... Efter min tystnad igår, som berodde på kalas hos kusinerna samt jobb, jobb jobb så ska jag berätta om vad vi gjorde i tisdags kväll, dagen innan ledig dag. Då fick jag min födelsedagspresent av Anni och Amanda vilket var en barrunda på Möllan. (Ja jag vet, jag kanske borde ha gått hem och sovit istället men jag trodde ju ändå att jag var på väg att bli bra. Och... Jag ÄR inte så smart tydligen)  Möllan är lite som Söder i Stockholm kan man säga, och jag har aldrig riktigt hängt där så när jag väl tänker att jag ska dit vet jag aldrig vart jag ska gå. Så med Anni som guide tog vi oss runt på Möllan. Jättemysigt. 
Vi började med bubbel på kontoret (Vi borde avsluta arbetsdagen med bubbel oftare känner jag)...
... och fortsatte till "Far i hatten" som ligger i Folkets park och där vi satt utomhus och åt pizza och drack bubbel. Sen fick vi fortsätta kvällen inomhus eftersom det, nu när vi är vana vid Medelhavsklimat, blev kallt. 
Vi hade en del lekar för oss, pratade om vilka tatueringar vi skulle kunna tänka oss att göra och en massa annat kul. Mina tatueringar skulle vara ett A vid sidan på handleden, Mio och Alvins signaturer på underarmen och nånting till som jag inte kommer ihåg.
Återigen så insåg jag att jag inte är någon stordrickare... Jag älskar att dricka bubbel, och särskilt de där första glasen men sen efter ett tag blir det surt och alldeles för svårdrucket. Samma sak med vin... efter ett tag känns det bara surt (eller sött och det är ännu värre) och det är som att det bara säger stopp. Och jag gillar inte sprit så det blir aldrig några drinkar heller. Men det gör ju inget. Det är också en sak jag överlever. Jag är ändå rätt bra på de där första bubbelglasen 🥂
Nu är det dags att påbörja den riktiga morgonen här... Jag ska duscha och göra mig klar för att sen väcka barnen. Puss på er!