Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En annorlunda måndag
Hej på er! Första dagen på sommarlovet! Det innebär att jag hade en lugnare morgon och att jag då faktiskt gjorde det som min vän Kristina har sagt till mig att jag borde göra (eller hon har i alla fall sagt att hon gör det och det har inspirerat mig att tänka att jag också borde göra det): Nämligen meditera! Jag använde Headspace-appen och körde en tio minuter lång meditation. Jag tycker själv att det var ganska långt för att vara jag så där mitt på morgonkvisten. Hur det kändes? Tja... inte så mycket nånting faktiskt, men jag har höga förväntningar ändå. Jag tror att det är såå bra, eller vad säger ni?
På kontoret hade vi vårt vanliga veckomöte och sen planerade jag början av veckan på Facebook för en av våra kunder. Jag har väl sagt att vi jobbar med Moderaterna i Skåne? Om inte så gör vi i alla fall det, och jag förberedde lite där. Och SEN... ja men sen bar det av mot trevligheter. Det var jag, Amanda, Anni och hennes lillebror Otto. 
Självklart var vi iklädda blågult.
För det var ju dags för den första svenska matchen i årets fotbolls-VM och vi var inbjudna till Dreambag, de som vi jobbade för förra året när vi rapporterade från Malmö Näringslivsgala, kommer ni ihåg? Ett jättehärligt gäng som snart ska flytta in till vårt hus. Hurra! Hur som helst, vi var inbjudna dit för att titta på fotboll.
Anni och Otto är proffs medan jag och Amanda mer var där för själva festligheten med VM. Ja men jag kan inte så mycket om fotboll även om jag har två barn som älskar det. 
Men vi kände oss trygga eftersom vi som sagt hade det här proffset, som kunde tala om vilka uttryck vi skulle slänga oss med, med oss.
Och matchen gick ju bra, även om den var rätt seg, eller hur? Ja alltså här slutar fotbollssnacket! Jag cyklade nämligen hem sen och kom hem till ett tomt hus redan klockan halv fem. Vilken lyx va? Inga barn och så tidigt hemma. 
Men jag hade att göra kan jag lova. Den här veckan blir lite knasig pga. VM idag då och midsommar på fredag. Och sen ska jag och Mio till smärtenheten imorgon så då försvinner även halva den dagen. Så jag sitter här och jobbar ikapp. Som vanligt. Barnen har precis kommit hem efter att ha varit hos pappa Jonas och tittat på matchen. Ni då? Kollade ni? Någonting säger mig att ni inte är några fotbollsfreaks? Eller? 🤔
#1 - REK

Inte jag i alla fall men kul att vi vann.

Svar: Ja eller hur!! :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#2 - Anonym

Kollade självklart på matchen. Dock ”bara” via SVT play på jobbdatorn på kontoret. Ett fotbolls-VM kan man inte missa.

Svar: Nä just VM är ju faktiskt kul! :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#3 - Emma

Klart jag kolla! Ett måste att kolla på alla matcher under VM 😍

Svar: Ja under VM är det faktiskt kul😍
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#4 - Nina - Min Klockaregård

Jag är fotbollsfreak! :) Och självklart kollade vi - Vi körde svt-play i konferensrummet - jobbade dock lite samtidigt...men det var ju kanske så där effektivt...

Svar: Kul! :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap