Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu bär det av hemåt - med en ny affärsidé i bagaget
Det har varit fantastiska dagar här i skärgården. Vi har bott i ett helt perfekt hus (min halvbrors) - nytt och fräscht - precis som jag gillar, med fin utsikt och typ inga grannar. Varken jag eller barnen trodde att vi skulle trivas så här bra utan grannar men det har vi verkligen gjort. Jag pratade med Mandy igår och hon frågade om det inte var lite långtråkigt (Hon känner ju mig så jag anar att hon tänkte att det nog borde vara det, och det skulle jag också tro) men det har det verkligen inte varit. Kanske för att vi har haft folk här - först min kusin med familj ju, och sen pappa och Carina ett par dagar också - men jag tror ändå inte att det är därför. Vi har helt enkelt älskat det här lugnet.
Det har ju varit väldigt fint väder så nu sista veckan har vi varit och badat varje dag, åkt in till Norrtälje och handlat, varit på Furusund hos pappa och Carina, kollat film eller fotboll på kvällarna, ätit god mat, läst, jobbat lite... ja men bara varit helt enkelt, och det har varit helt underbart. Och så har jag funderat jättemycket på framtiden, och igår kom jag på något jättekul (en ny affärsidé) som jag vill göra tillsammans med en kompis. Riktigt, riktigt kul. Som vanligt när jag har nya idéer så tror jag på att om jag sover på saken några nätter och fortfarande tycker att det känns bra så är det bara att köra. Jag kan inte berätta så mycket just nu mer än att det är något som jag verkligen brinner för och som det inte ligger någon vidare ekonomisk risk i men som vi ändå kan tjäna pengar på. En ny idé helt enkelt. Och ja, det är så klart något som ryms inom Mama Said. Mama Said är det bästa som finns och jag skulle aldrig lägga det åt sidan. Snart kanske jag kan berätta mer... Älskar att göra saker som jag brinner för och tycker är roligt. Det ger sånt jäkla pepp och flyt!
Jag kommer sakna min arbetsplats där jag har suttit varje morgon...
... och jag kommer sakna att gå ut på terrassen och känna av vilket väder det är för att sen göra yoga. Det har varit så härligt ♡
Men nu bär det alltså av hemåt - med en ny affärsidé i bagaget. Puss!
#1 - Kicki Ekonomisk PT

Härligt, måste kommentera det där om affärsidé. Känner så väl igen det där när det dyker upp något nytt. Och det gör det ju ofta i våra popcornhjärnor som entreprenörer. Så bra att låta saken vila någon dag, det är nyttigt. Jag säger ofta till mina kunder integrera eller parkera. Så jag hoppas det blir en integreravariant för din del.

Svar: Så himla bra!! 😊
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Dorotea Pettersson, Personal Planner

Det ser onekligen magiskt ut där. Så där skulle jag också kunna tillbringa någon sommarvecka.

Vad roligt med en ny affärsidé. Jag blir genast supernyfiken. Jag brukar skriva ner mina tankar och se om det finns en tydlig struktur. När jag gjort det låter jag det hela vila några dagar. Om jag är lika pepp då så tar jag tag i det och gör det till verklighet. Lycka till!

Svar: Ja ungefär så gör jag med! Minus skrivandet... Det gör jag först om jag, efter några dagar, tycker att det verkar vara nåt bra :)Ja det där stället var magiskt att vara på!!
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap