Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Just do it! (Men varför denna ångest?🤔)
Vilken underbar dag. På ett sätt! Jag har, förutom att jag har varit hos frisören och fräschat till mitt hår rejält (färgat utväxt, klippt toppar och tagit bort det solgula), också jobbat med en massa admin. Det är väldigt skönt att ta allt på en och samma dag så här, och nu i mitten av juli när jag dessutom har semester, så blir jag inte heller störd av mail och telefonsamtal. Så bra!
När det kommer till pappershögar som jag vet måste åtgärdas så är det väldigt mycket ångest för mig. Dels för att det ju faktiskt är så himla tråkigt och dels för att det ofta innebär betalning av fakturor och känslan av "What?? Så många fakturor!?!" Och nu när jag var borta i flera veckor och inte tömde postfacket på kontoret så visste jag (och kände ett stort tungt ok på mina axlar) att jag skulle ha mycket att ta tag i. Jag hämtade allt igår kväll och la här på bordet i en stor hög...
... som jag sen bara tog tag i idag. Det finns tamejtusan inget annat sätt än att bara göra det. Just do it! Att hålla på och leta förenklande lösningar till höger och vänster eller hitta nån person som hjälper en kan väl vara bra i vissa fall, men jag har börjat inse att vissa saker bör jag göra själv för att verkligen ha full koll på allt. Ju mer koll jag har desto bättre blir det. Ja men jag tror det i alla fall. Så det är alltså bara att kavla upp ärmarna och göra det.
Det är tråkigt, men jag brukar lyssna på en podd samtidigt, i alla fall om det inte krävs jättemycket koncentration, och då går det lite lättare. 
Och sen när det är gjort... ja men då är lättnaden total. Jag älskar det! Det känns så rent och härligt. Och som att jag har koll på allt. Älskar, älskar, älskar den känslan. Frågar mig dock vad det är som gör att det är så jobbigt med den här typen av sysslor 🤔Alltså att det inte är kul, det förstår jag, men att det ska vara sån jäkla ångest... det har jag mindre förståelse för. Känner ni igen det? Eller är det bara jag? 🤷🏽‍♀️