Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hemma!
God morgon! Vilken lång resa det blev igår. Vi åkte klockan nio och kom hem vid sju efter att ha hämtat hem lille Bruno från pappa Jonas.
Det var jättehärligt att komma hem men också ett kliv rakt in i verkligheten. Det är några grejer jag direkt måste ta tag i, men jag vill samtidigt ha kvar den här semesterkänslan och måste komma ihåg att inte rusa på för mycket nu även om jag vet att jag har hektiska månader framför mig. Men... jag måste ändå åka till kontoret och tömma postfacket (och sen åtgärda vad som ska åtgärdas), träffa en person som vi eventuellt ska anställa, sammanställa ekonomin april-juni och fixa med lite annat. Tanken är dock att jag ska behålla mina rutiner där jag faktiskt bara jobbar på morgnarna och sen är ledig. Det har ju funkat nu när vi har varit iväg. 
Idag ska jag dock till stranden, packa upp alla väskor och sen packa en ny. Alvin ska nämligen iväg på Gothia Cup imorgon. Det känns jättemärkligt att han inte ska vara hemma. Jag kommer sakna honom jättemycket. Min lille kille😢Jonas åker med nu första dagarna, och sen - på tisdag eller onsdag - åker jag och Mio upp. 
Är det nån som har varit på Gothia cup? Hur är det? Det ska tydligen vara helt magiskt för kidsen i alla fall och det är huvudsaken.
 
#1 - IA

Men vilken liten raring. Åhhh vilka ögon..han ser så himla go ut. Har inte varit på Gothia cup men vet att det är hemskt mycket folk och det gäller att hålla reda på väskor, plånboken och tillhörigheter.

Svar: Han är hur go som helst... MEN rädd för de flesta människor så då är han inte alls härlig när han skäller 😩
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Nina - Min Klockaregård

Gothia cup för en fotbollstok som jag är en upplevelse för livet. Jag har spelat själv och varit där några gånger och tittat. Det är fotbollsfest i stan och det är verkligen värt att strosa runt i stan och se alla de utländska (för det är oftast det) lagen dansa och sjunga sig fram. Han kommer ha såå kul!

Svar: Ja du har säkert rätt i det. Och vi ska ju dessutom upp o hälsa på. Jag har aldrig varit på Gothia cup så det ska bli kul att se :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Dorotea Pettersson, Personal Planner

Gothia Cup är magiskt för ungdomarna. De får syssla med det de älskar att göra - spela fotboll - samtidigt som de får umgås massor.

För mig som bor i Göteborg är det inte lika kul men jag brukar hålla mig borta från stan under Gothia Cup. Så fortsätter jag göra tills sonen blir stor nog att vara med.

Svar: Haha.. jag kan förstå det! Tids nog står du också där... :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap