Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Här kommer vi trivas!
God morgon! Vi är framme vid vår nya destination; Stockholms norra skärgård. Vi bor på ett ställe som heter Björhövda, och det är min halvbror (som bor i San Francisco) som äger stället och är snäll och lånar ut det till oss. Det kändes som att vi satt i bilen hela dagen igår, men egentligen var det väl bara 5-6 timmar med två matstopp inkluderade. Burger King och pizzeria. Blä! Ibland kan det vara gott med skräpmat men inte två måltider på rad så där. Så idag ska det bli gott med riktig mat igen. Jag tänker att vi ska grilla ikväll. Nu på dagen så kommer pappa och Carina förbi och äter lunch. Deras lantställe ligger nämligen i närheten. Och så ska de visa hur båten fungerar. 
Vi kommer ha det väldigt bra här. Vilken utsikt att vakna upp till varje morgon va?
Och här kommer jag sitta innan barnen vaknar. Blogga och göra annat. 
Mio och Alvin var helt lyriska igår när vi kom fram. De ÄLSKAR huset! Speciellt efter vår lite mer primitiva stuga i Småland. Fast de saknade gänget. Mio hade lite jobbigt i stugan eftersom han fick astma (det har inte hänt på massa år) förmodligen pga. mögel och sen även en halsinfektion. Men jag måste ändå säga att han har mått generellt väldigt bra. Förutom att han panikade över mängden flugor i början. Alltså panikade. Till slut fick jag sätta ner foten och tala om för honom att det bara var att gilla läget - om han nu inte kunde tala dem (flugorna) till rätta. Där skiljer vi oss väldigt mycket jag och Mio. Jag är svinduktig på att anpassa mig och gilla läget om jag nu måste, men han panikar mer och säger "DET GÅR INTE!" Typ... 
Men nu hörni så ska jag gå ut på terrassen och yoga lite. Wow va! Jag får ALDRIG till sånt på morgnarna, men nu så. Med det här läget så måste jag ju, eller hur? Och det finns ju ingen som ser heller. Bara jag och havet där nere.
 
#1 - Mösstanten

Vilket underbart ställe! Att vakna till sjöutsikt. Och sedan att ha släktingar i närheten.

Svar: Ja helt underbart!! :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#2 - Camilla Persson

Vilket fint ställe att ha stuga på, förstår att ni trivs! 😌

Svar: Ja det är helt underbart här :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap