Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En dag på semestern
God morgon! Dagarna bara rullar på och vi har nu börjat komma in i semesterlunken. Väldigt skönt. Jag märker det eftersom vi inte direkt gör något och det ändå är njutningsfullt och härligt. Eftersom vi bor på landet så har vi en halvtimme till affären, långt till soptunnorna och mycket annat som är "jobbigare" än i vardagen men det spelar liksom ingen roll. Varje grej man gör blir en inte alls så jobbig aktivitet. Jag tänker att jag ska bjuda in er till hur en dag kan se ut. Så då tar vi gårdagen då.
Morgonen började med att jag var uppe själv i flera timmar. Jag började med att göra ett yogapass i solen på terrassen. Igår valde jag ett Vinyasa-pass på Yogobe. Efter det körde jag ett meditationspass från min Mindfulnessapp.
Och så hade jag min stund för mig själv vid datorn. Bloggade, läste mail och så...
Det är soligt här men inte alls lika varmt som i Malmö och Göteborg tydligen... så det har varit så där alldeles lagom att ligga på terrassen och läsa en bok. Vilket jag också gjorde en stund igår morse.
Sen vaknade kidsen och fick sina pannkakor. Jag har lovat att göra pannkakor till frukost varje dag här eftersom jag först och främst har tid och sen för att det också är bra att jag får i de spenat. Japp, jag stoppar alltid i lite spenat.
Resten av dagen åkte vi till Norrtälje fram och tillbaka två gånger EFTERSOM JAG GLÖMDE MIN PLÅNBOK här i huset. Så drygt! När jag kom fram till affären så upptäckte jag mitt misstag, och då var det bara att köra tillbaka igen. Suck... Det blev en två och en halvtimmes-aktivitet som gjorde att jag inte hann laga den middag jag hade planerat. För på kvällen kom nämligen min kusin med familj. De ska vara här några dagar och det är SÅ himla mysigt! Vi ska bara umgås och laga god mat och ha det bra!
Vi kraschade i soffan efter maten, och barnen byggde en koja och lekte med lill-kusinen. HUR SÖT? Jag kan inte sluta titta på honom ♡
Ja men ni ser ju... Vi gör inte så mycket här och ändå så går dagarna och vi bara njuter. Semester va?
#1 - Hanna Karlsson

Vilken underbar semesterdag!

Svar: Ja det var det verkligen :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap