Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Yogaresa eller gruppträningsresa?
Jag är så kluven... Jag vill så gärna resa på en gruppträningsresa eftersom för att jag vet att det skulle ge mig sååå mycket pepp. Jag älskar gruppträning - speciellt danspass, och går igång på när det är bra musik och mycket power. Tänk att köra det en hel vecka med ett stort gäng lika peppade fantaster. Underbart eller hur? 
Men så känner jag också att jag vill åka på en yogaresa. En yogaresa där det är mycket stretch, rörlighetsträning och meditation snarare än styrka. Jag är inte så förtjust i att träna statisk styrka, som yoga ofta är, men är väääldigt pepp på lugnet och smidigheten. 
Så nu sitter jag här och har väldigt svårt för att bestämma mig för vad jag ska fokusera på. Vilken typ av resa jag ska välja. Och så tänker jag att det skulle vara en rolig utmaning att resa själv, medan jag samtidigt undrar: Är jag typen som gillar att resa själv? Har ni rest själva på den här typen av resor? Är det kul? Jag tänker att om jag reser tillsammans med någon så blir jag nog inte lika social med andra - om det är en gruppträningsresa, och inte lika mycket i mediationsmode - om det är en yogaresa. Ja ja... vi får se vad det blir. Jag funderar vidare lite till...
 
 
 
#1 - Anonym

Tycker helt klart du ska testa att resa själv. Vad är det värsta som kan hända? Jag har rest på träningsresor själv, och det funkar hur bra som helst. Bestämde mig för att jag inte vill begränsas bara för att jag inte har någon att resa med, utan se det som en investering i mig själv och de behov jag har.

Svar: Ja det är sant.. Inte så mycket farligt som kan hända tänker jag ;)
Alexandra

#2 - Camilla M

Hej Alex! Jag instämmer med föregående talare. Begränsa dig inte, res dit du vill :) Jag har rest flera ggr själv. Det är inte alltid man har vänner som vill åka på exakt samma resa. Jag har bl.a. åkt till NYC helt ensam, på en träningsresa. Vi tränade varje dag i Central Park. Fantastisk vecka :) När du reser själv är det upp till dig hur social du vill vara och hur mkt egen tid du vill ha! Åk :)

Svar: Just det... jag kommer ihåg när du åkte till NYC! :) Tack för tipset! Kram
Alexandra