Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Visionboard och pepp 2018
Min moster sa nåt, när jag ställde frågan om vad jag borde utveckla i bloggen, som jag tog till mig:
"Du som är så positiv skulle kunna ha en punkt om enbart positivt tänkande."
Och ja, jag är - av mig själv - en person som oftast tänker positivt. Det är ingenting som jag har övat in utan jag bara ÄR sån. Oftast är det bra, men det är klart att det kan ställa till det ibland också. 
Men hur som helst... jag tänkte så här, att nu när det är nytt år och vi är många som pratar om och tänker på förändringar och nytändning så kommer jag dela med mig av vad jag går och funderar på, och vad för slags pepp jag själv går igång på. Egentligen så är jag lite allergisk mot peppiga citat, men samtidigt, om jag väljer ut de som verkligen gäller för MIG just nu, så kan jag gå igång på dem. 
Så jag tänker att jag delar med mig till er också. Blir det för cheesy så får ni helt enkelt scrolla, okej? 
Jag vill så gärna ha någon slags vision board, som jag då själv har skapat alltså, nära sängen där jag ser den ofta, och tänker att jag ska åka till Clas Ohlson idag (Clas Ohlson har ALLT! Bästa butiken när man ska ha... någon slags bakgrund till en vision board... tror jag?)
Givetvis kommer jag visa er om jag hittar nånting, så kan ni också - om ni tycker att det är en bra idé - göra era egna vision boards. Antingen så kanske ni fastnar för nåt citat, eller nåt annat som jag delar med mig av eller så hittar ni på nåt helt eget. Allt det här utgår ju förstås från mig och vart jag står just nu.
Vill ni vara med på det här? Är det kul om jag delar med mig? Jag har gjort en ny kategori som heter "Pepp" - hoppas ni gillar det. Puss ♡
 
 
#1 - Nina - Min Klockaregård

Ja! Jättebra idé ju. Jag gillar "visionboards" även om de inte alltid är boards utan lika gärna kan vara en anteckning i telefonen för mig. (Mitt motto har jag till och med tatuerat in ;) )
Och ja. Clas Ohlson har ALLT. :) Kram

Svar: Åh! Jag är så sugen på tatuering men vågar aldrig. VAd är det för motto? :) Kram
Alexandra

#2 - Sandra Nicole - Modedesigner i Paris

Åh, kanonbra tillskott i bloggen - älskar pepp!! Ska bli väldigt kul att spana in ditt visionboard :) håller på och gör ett eget "framtidsboards" som jag ska kunna ha i telefonen så det är riktigt nära till hands.

Svar: Vad kul!! :) Jag skriver också det mesta i telefonen men just det här skulle jag vilja ha så att jag kan se det från sängen.
Alexandra