Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vi har fått svar!
Vet ni vad... INGENTING är fel på hypofysen/ hjärnan. Det här var ju den bästa nyheten ever! Tänk vad det kunde ha varit en jävlig dag idag. Och så är det inte det. Sån himla lättnad!
Så nu kör vi vidare med kortisol-behandlingen och ska iväg till läkaren nästa måndag för att utvärdera hur det har gått. Om det har hjälpt så gissar jag att vi ska fortsätta. Vi får se... Han var i alla fall väldigt dålig i morse, efter att INTE ha tagit kortisol igår kväll och i morse (Han skulle inte det eftersom han skulle in på provtagning idag), så jag tror nog att det hjälper faktiskt. Men vi får se. Den kommande veckan får utvisa.
Men hej förresten, hur är det med er? Jag har jobbat idag, och nu efter att ha fått det här svaret så känner jag mig lite ur den där dimman som jag har varit i de senaste tio dagarna. Och stackars bloggen också. Herregud vad mycket sjukdom vi har ältat. Puh. Börjar ni tröttna?
Vi började dagen och veckan med veckomöte, som alltid på måndagar. Vi hade mycket att planera så det blev ett lååångt möte.
Jag hade en medhjälpare med mig i form av Alvin som var sjuk. Han hade det rätt bra i den hemmabyggda sjuksängen med Hemmakväll-video-inspelningsrester nära till hands. Håller dock tummarna för att han är frisk imorgon. Och ännu mer för att Mio är "frisk". Tänk om han kan gå till skolan... 
 
#1 - Anna

Vad skönt! Glad jag blir för er skull! Har tänkt på er idag och undrar hur det gått. Jag har inte tröttnat på alla sjukdomar😉 men hoppas Mio blir bättre nu.

Svar: Tack!! :) Kram
Alexandra

#2 - RW

Instämmer helt i Annas kommentar och hoppas och tror att det nu bara går uppåt-framåt. Sov gott i natt efter all oro.

Svar: Tack snälla!! <3
Alexandra

#3 - Maria

Åh vilken lättnad. Massor av kramar!

Svar: Ja verkligen!!! <3 Kram!! :)
Alexandra

#4 - Sofia Gardelin

Åh vad du skrämdes idag. Har inte läst eller hört något från dig på hela dagen så då var jag orolig för dåliga besked. Men tjoho vad bra med svaret ni fick idag. Då håller vinskola tummar för att medicinen nu kan hjälpa Mio så han kan få gå i skolan igen. Kram på er.

Svar: Ja jag skulle ha skrivit tidigare ju... men fick samtidigt svar så sent. TACK!! Kram <3
Alexandra

#5 - Inne hos Ina

Vad skönt för er! Vilket glädjebesked :)

#6 - Inne hos Ina

Vad skönt för er! Vilket glädjebesked :)

Svar: Ja verkligen. Tack :)
Alexandra

#7 - margarethavilhelmsson

Vilket glädjebesked, ni har varit med mej i mina tankar hela helgen. Nu får vi hoppas att han blir bättre.

Svar: Tack snälla för omtanken :) <3
Alexandra

#8 - Linnéa

vilken lättnad! Blir så glad för er skull :)

Svar: Tack fina du <3
Alexandra

#9 - Veronica

Det var fantastiske nyheter🎉 så glad på deres vegne!!! Stor klem❤️

Svar: TAck snälla! Kram <3
Alexandra

#10 - Jenny

Fantastiska nyheter! Kram till er! Själv har jag äntligen en ledig dag ( sjuksyrra) så jag är glad och avkopplad. Ha en fin dag allihopa! 💕😀

Svar: Åh vad härligt! Och jaaaa, visst är det fantastiska nyheter. Kram <3
Alexandra

#11 - Mia

Hej!
Men vilka underbara nyheter!! Sen har jag inte tröttnat på att läsa om hans sjukdomar, men att jag önskar att han får må riktigt bra, det är liksom självklart. Så på så sätt önskar jag att du inte hade något att skriva om. Lite rörigt men ja, du fattar nog vad jag menar.
Lider mer dig/er. Detta när ens barn är sjuka och hemma från skolan, aktiviteter och ensamma hemma(utan kompisar) tar hårt på mammahjärtat. Vi har kämpat med andra sjukdomar och vet hur fruktansvärt frustrerande det kan vara när man har ett barm som uppenbarligen är sjuk men läkarna inte riktigt vet vad det är. Hur som helst vill jag bara skicka en stor kram till dig och killarna.
Må det vända nu!!

Svar: Tack snälla! Har ni fått reda på nu vad det är/ var? Kram <3
Alexandra

#12 - Mia

Hej igen!
Ja nu vet vi vad det är, och hur vi ska tackla det med mediciner mm...även om det är livslångt så är ovissheten värre. Det slutade i en reumatisk diagnos, egen rulle och mycket rehab. Det går väldigt upp och ner. Vissa perioder kan hon inte äta själv, andra fungerar hon ok.
Kramar till er

Svar: Usch vad jobbigt! :( Kram
Alexandra