Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Tre timmars väntan
Det är ett hårt liv här ska ni veta ;) Vi började dagen med en försovning... nästan. Vi fick skynda oss att äta frukost och sen rusa iväg till byggnaden bredvid där ögonkliniken ligger. Besöket där tog TRE timmar! Pust! Mio satt och lyssnade på poddar under tiden och somnade till slut i mitt knä. 
Det visade i alla fall att det inte är något tryck mot ögonbottnarna (som skulle kunna uppstå när man har högt tryck så som Mio har) så det var ju bra. 
När vi kom tillbaka så var det lunch direkt och nu sitter vi i sjukhusskolan en liten stund. Han mår lite upp och ner idag, men det fina är att det går att gå till skolan så fort man har en liten bra stund. Så nu är det engelskaläsning som pågår. Läraren här har pratat med Mios skola och fått uppgifter. Så bra!
Sköterskan kom in och sa att vi ska samla Mios urin under ett dygn nu, och sen ska de skicka det till Stockholm. Ingen aning varför... men får veta mer när läkarna kommer. Då får vi också svar på proverna från inatt tror jag.
Men vi hörs lite senare i eftermiddag. Jag uppdaterar bloggen sen när jag vet lite mer. Puss ♡
 
#1 - RW

Jättejobbigt såklart men ändå bra att det händer något! Har de hört av sig från Tyskland?

Svar: Ja just det.. det har jag ju glömt att skriva om... Han svarade att vi borde testa att ge honom lite kortison och se om det höjdes...
Alexandra

#2 - Jocke

Du är verkligen en fantastiskt mamma både för Alvin och Mio, glöm aldrig det!

Svar: Tack snälla! <3
Alexandra