Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Snart dags för Mio att läggas in
God morgon fina ni! På onsdag ska Mio läggas in i Lund. Alvin ska vara med pappa Jonas, men eftersom han går i skolan så kommer både jag och Jonas vara på sjukhuset på onsdag på dagen. Vi vill så gärna få rätsida med det här nu, och beroende på vad Mios provsvar säger, så behöver vi ju lite kraftansträngning för att komma vidare. Vi kan inte bara låta dagarna, veckorna och månaderna gå utan att det sker någonting. Så som det har gjort i flera år. 
Han går i sjuan nu och behöver verkligen gå i skolan. Hela hans liv börjar ju formas nu. Det känns så hopplöst och som en never ending story. Jag får fysiskt ont i varenda del i kroppen och känner mig helt svag när jag tänker på hur han har det, min älskade lilla kille ♡ Han spenderar alldeles för mycket tid i soffan och sängen.
Just nu vet jag inte heller vad jag ska hoppas på... Han hade ju lågt kortisol och lågt järnvärde när vi senast tog prover. Vet inte om det är bra eller dåligt om det skulle visa sig att han har Addisons sjukdom, som det ju har varit tal om. 
Ja vi får se helt enkelt. Är det inte Addison så tror jag helt klart att den här shunten måste bytas ut, för den har ju varit sämre än någon annan shunt. Nu har han ju INGA bra dagar. 
Ja men vi får se helt enkelt... han ska som sagt läggas in på onsdag och ska ligga inne i ett eller två dygn. Ni får så klart följa med via bloggen. Håll tummarna för honom.
Kommer ni ihåg det här? Så fint.
 
 
#1 - Anonym

👍Håller tummarna så att Mio kan bli bra - och ni andra därmed också må gott. Kram.

Svar: Tack snälla!! :) <3 Kram
Alexandra

#2 - Anonym

Kära ni❣️Som alltid finns ni i mitt hjärta. Jag skickar så mkt positiva tankar som är bara möjligt. Kram Petra

Svar: Tack ❤️
Alexandra