Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Pyjamasmys hela långa dagen
God kväll! Det har varit fri lek här hemma idag. Vanligtvis har jag en stress i kroppen över att vi måste komma ut på något sätt, men idag har jag inte brytt mig om det utan låtit barnen göra som de vill. Och det resulterade i att jag gick med pyjamas nästan hela långa dagen. Himla skönt, men något som jag gör vääldigt sällan. Gör ni det? Går med pyjamas? 
Jag lagade till och med mat (lunch) i pyjamas...
... men sen hoppade jag i träningskläderna och åkte till gymmet för att träna styrketräning. Mitt upp i all den här soppan så är jag som sagt starkare än någonsin, och eftersom jag lätt blir stel i nacken om jag inte tränar, så känns det extra bra en dag som idag när jag har varit totalt stillasittande i tre dygn. 
Och så är det nåt visst med att komma till gymmet också. Jag rekommenderar er verkligen att hitta ett gym som ni trivs i och där ni känner er hemma, för då är det KUL att komma dit och, det sprider sig liksom en härlig känsla i kroppen. Motsatsen, det vill säga att träna på ett gym där du får ångest och inte alls känner dig hemma, är bara dumt. Det FINNS ju gym som passar alla, så det gäller bara att testa sig fram. Om man ens vill träna i ett gym... det finns ju tusentals träningsformer som inte utövas på ett gym.
Mio då... Han var ganska pigg igår och idag efter att ha fått ACTH i sig. Jag tror att det var det de injicerade för att få igång kortisolet. Och eftersom kortisolet höjdes av det så har han varit piggare och har också mindre huvudvärk. Det är i alla fall min, och även läkarens, teori. Det trista är att blodsockret är för högt, det blir nämligen så av kortisolet (som ju är ett stresshormon). Vi får se hur det blir imorgon... han är tröttare och sämre igen... Time will tell... 
#1 - Linda

Känner att jag kan relatera så himla mycket till det där att medicin för ena sjukdomen måste vara kompatibel med den andra, jag har diabetes och en annan sjukdom. En del medicin som funkar bra för min ledåkomma, då blir blodsockret alldeles för dåligt, dåligt blodsocker på lång sikt ger följdsjukdomar... det är som att välja mellan pest eller kolera. Hoppas verkligen att de hittar nåt som funkar för honom. Kanske pump kan vara aktuellt om blodsockret blir för svängande? Åtminstone enklare att justera för högt blodsocker, och med kontinuerlig cgm så finns ju även möjligheten att ha larm inställt för både för högt och för lågt blodsocker.

Svar: Ja pump hade varit bra men han har så extremt mycket eksem att det tyvärr inte fungerar :( Kram
Alexandra