Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Podd-dag och inspirerande möten
Det har varit en enda lång podd och mötesdag idag. Det började med att jag och Linda spelade in ett nytt avsnitt till "Vad fan håller jag på med?" Den här veckan pratade vi om 2018 års personliga mål. Eftersom vi har så mycket att prata om när det kommer till 2018 så fick Linda berätta om sina mål den här veckan, och nästa vecka berättar jag om mina. Hon hade ett som var väldigt STORT. Men mer om det på torsdag när podden släpps. Här.
Sen träffade jag Johanna och poddade med henne till vår podd "På Insidan". Vi pratade om hennes två yrken; Influencer och Bröllopskoordinator. 
Det är så himla kuuuul att träffa inspirerande människor.
Hon berättade hur hennes karriär en gång startade, hur hon har gjort bröllop till både Isabella Löwengrip och Kenza...
... och om att det är rätt tuffa branscher hon jobbar i.
Vi pratade också om (ja jag frågade) alla filter, styleade bilder och allas glamourösa vardagar... som hon INTE bjussar på i sin blogg. Johanna har en livsstilsblogg som mer känns som en "Girl next door"-blogg, det vill säga en söt, cool och härlig tjej med ett vanligt liv, och som är inspirerande på så många plan. Just nu med familjeliv, företagande och en graviditet som vanliga ämnen. 
Jag hojtar när det här avsnittet är ute - ni borde absolut lyssna. Jag fick massor av energi och inspiration av Johanna, och som vanligt när vi träffas, så snackar, snackar, snackar vi. Tiden gick alltför snabbt, så jag slängde verkligen i mig (och Alvin, som var med idag igen) lunch för att sen träffa ännu en inspierande tjej - nämligen Julia/ Tuvessonskan. Ni vet min stora (och enda) matinspiratör! 
Jag har bara träffat henne väldigt kort tidigare, och sen har vi haft kontakt via Instagram och sociala medier, men OJ vad kul det var att träffas ordentligt. Hon är så sjuuukt duktig på det hon gör och är väldigt inspirerande i denna sociala medier och influencer-värld där det är så många som inspireras lite väl mycket av andra och har svårt att hitta sig själva. Och jag menar inte det som något negativt... Det ÄR lätt att försöka göra som andra "lyckade" personer gör istället för att ännu mer hålla sig till sig själv och den man är. Jag tror att det är just DET som gör att Julia är framgångsrik i det hon gör. Hon är HON och hon kör sin grej och gör det fantastiskt bra.
Trots många och långa möten idag så hann jag med att ge feedback på en massa sociala medier-strategier som jag har fått skickat till mig och som skulle slutföras idag. Yes! 
Jag är alltid så uppåt och glad när jag har träffat inspirerande människor. TACK för att ni ger sån energi. Mina kollegor gör absolut också det, men vi kan ju varandra utan och innan så det är liksom inget nytt. Men utan dem hade dagarna varit urtrista!
#1 - Lillian

Yay, äntligen ett nytt avsnitt av Vad fan...! På insidan låter ju väldigt spännande den också, måste in och lyssna sedan. Lite lustigt, jag som har tänkt lägga ut ett inlägg i veckan om poddtips-:-)

Svar: Vad kul! :) Ja du måste lyssna på hennes avsnitt när det kommer! Och så finns det flera intressanta ute nu också. Det är olika ämnen så det beror på vad man är intresserad av :)
Alexandra