Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nytt år - nya poddavsnitt
God morgon finisar! Idag har vi på Mama Said röd dag - så vi är lediga. Jag gillar att vi (Jag tror det var Sanna som omedvetet lurade oss att det var röd dag idag) går emot normen och gör lite som vi vill. Har vi sagt att det är röd dag så är det röd dag, och då är vi superlediga. Punkt. Man är aldrig så ledig som när det är röda dagar, eller hur? 
Hur som helst, igår spelade jag in nytt sponsorsnack tillsammans med Henrik-på-banken. Ja, men han har fått det namnet av oss nu, och vi kan inte säga bara Henrik längre.
Swedbank är ju med som huvudsponsor till vår podcast "På Insidan" där vi intervjuar en massa intressanta personer om deras kunskapsområden. Den här säsongen tycker jag personligen är lite extra spännande. Vi kommer som vanligt att prata med personer från helt olika branscher, och just nu är det många branscher som jag själv är extra intresserad av: Influencer marketing-branschen (Guess who..?), Event-och bröllopsbranschen (Guess who..?), Podcastbranschen (Guess who!!? Ja men det är ju vår Sanna från Mama Said förstås) och en massa andra roliga branscher. Jag ser verkligen fram emot det.
Men idag träffade jag alltså Henrik-på-banken för att spela in sponsorsnack till fem avsnitt.
Jag hade ingen aning om hur mycket fint Swedbank, genom sin stiftelse, gör för samhället. Sånt älskar jag.
Tycker inte ni att man märker när personer verkligen brinner för saker på riktigt? Jag vet inte hur, men det känns i luften när det är på riktigt och när det "bara är snack". Henrik-på-banken är en sån där person som är på riktigt och som brinner för vissa saker. Han valde Swedbank som arbetsgivare med omsorg, just för deras fina värderingar. 
Men nu var det inte det vi pratade om i podden, utan mer om bankens samhällsengagemang.
Jag tycker tydligen att det de gör för samhället är väldigt roligt.
Och mitt upp i alltihop så har jag min älskade Mandy som ser till att mitt hår hänger BAKOM öronen innan hon fotar. Förstår ni hur fin hon är, vår Mandy? 
Och förstår ni hur fult det är när mitt hår hänger framför öronen? Nä det gör ni nog inte, men det kan jag intyga. 
Det var en kulig eftermiddag med tre timmars dejt med Henrik-på-banken, som började med lunch och avslutades med två timmars poddinspelning.