Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nya prover och kortisolbelastning
Nu har de påbörjat kortisolbelastningen. Det började med att de tog prover ur den nål som sitter i armen, för att ha ett grundvärde innan de sprutade in... vad det nu var.
Mio var väldigt nära att svimma så vi fick avbryta mitt upp i alltihop och ge honom syrgas. Min lilla älskling ♡
Jag håller honom alltid i handen när de ska ta prover och antingen så tittar han med en fast blick rakt in i mina ögon eller så blundar han och andas djupt. Jag måste hela tiden påminna honom om att andas eftersom han tycker att det är så obehagligt. Det gick ju jättebra med alla provtagningar igår, men idag så var det som sagt väldigt, väldigt nära. Han vet själv hur det känns numera och säger att de ska stoppa. Och vi kan ju se på hans läppar som blir alldeles kritivita. Han slapp svimma idag i alla fall, vilket var väldigt skönt. Han HATAR att svimma.
Nu kommer de var trettionde minut i tre omgångar för att se ifall binjurarna reagerar på det som de har sprutat in. De vill att kortisolet ska bli högt alltså. Under den här tiden får han inte resa sig ur sängen så det blev liggande lunch idag.
Och jag är så himla hungrig men kan ju inte gå iväg nu innan de här tre proverna är tagna. Jag vill ju inte lämna Mio själv eftersom det finns risk för akut allergichock. Risken för det minskar dock för varje halvtimme som går så det är nog lugnt ändå... Men jag väntar ändå så klart. 
Jag frågade sköterskan om vi får åka hem idag som det var sagt, och hon sa att det har de inte pratat om ännu... Men jag har en dålig känsla. Har en känsla av att vi inte får komma hem, men jag vet förstås inte... Det som de säger att vi ska göra känns rätt att göra så även om jag längtar ihjäl mig efter att komma hem så gillar jag läget om vi måste stanna. 
Jag tror att vi vet inom ett par timmar... så vi får se...
#1 - Anna-Maria

Det där testet känner jag igen. Synachtenbelastning va? Hoppas resten går bra för honom (och dig!) och att ni får veta mer snart!

Svar: Ja så hette det nog ja!! :) tack
Alexandra

#2 - Anna-Maria

Det där testet känner jag igen. Synachtenbelastning va? Hoppas resten går bra för honom (och dig!) och att ni får veta mer snart!

#3 - Anonym

Varför får inte du nån mat? Jag brukar alltid få om vi ligger på barnsjukhuset eller barnavdelningen. Däremot får man ju inte mat om man ligger på vanlig vuxenavdelning.... Tänkte att ni var på barn eftersom ni har skola osv.
Det är ju superjobbigt att inte få mat mitt i allting!!!

Håller tummarna för att de hittar en orsak till problemen✊🏼

Svar: Här får man inte mat, förutom att man kan få frukost, som vuxen, för 20:- så det köper jag ju lätt. Annars brukar jag gå ner till food trucks eller till cafeterian eller Pressbyrån och köpa mat. Vi vuxna får inte det här. Tack :)
Alexandra

#4 - Linda

Vilka kämpar ni är båda två! Såklart att man längtar hem, hoppas ni får svar snart, och bot och bättring!

Svar: Tack snälla <3
Alexandra