Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Egopeppigt inlägg - Nu jäklar är jag stark igen!
God morgon kära ni! Förbered er nu på en himlans massa egopepp i det här inlägget.
Det är så otroligt härligt när det vänder. Eftersom jag hade en rätt dålig träningsperiod tidigt i höstas så fick jag känna på det i form av att jag lyfte mindre och mindre för varje pass jag körde. Jag blev helt enkelt svagare för varje pass. Och hur mycket jag än VET att det alltid bara är en period så är det klart att det inte direkt ökar motivationen.
Men NU är jag på g igen. Nu har trenden vänt, och det fina med att vara en person som tränar regelbundet, är att muskelminnet finns ju där. Så när man väl lägger manken till så går det rätt fort.
Och det positiva med att ha varit nere på botten och härjat lite är att det är så FANTASTISKT kul när det sen vänder. När man lyfter tyngre och tyngre för varje pass, och självförtroendet bara växer.
Igår morse körde jag ett styrkepass med min PT och jag hade sån jäkla power! Nu är jag på g och snart tillbaka där jag var innan sommaren. Åh vad det känns härligt!
Jag ska komma ihåg det här nästa gång jag hamnar i en svacka... att det blir otroligt roligt när jag sen tar tag i det så att det vänder. För då får man så snabba resultat. Är man redan på sitt starkaste så är det mycket svårare. Det finns inte nåt ont som inte har nåt gott med sig, eller hur?
Till och med på bänkpressen var jag extra stark idag. Det är annars en av mina svaga punkter.
Halleluja! Ja men ni hör ju hur frälst jag är. 
PS. En sak som jag älskar med min träning är att jag inte har NÅGRA som helst utseendemål, det handlar mer bara om prestation. Hur är det för er? Har ni utseendemål? Prestationsmål? Inga mål alls? Ingenting av det är rätt eller fel men jag tycker bara att det är så befriande att "bara" ha prestationsmål, som inte är så bara det heller.
#1 - Linda

Mitt mål med träningen är framförallt att få energi och upprätthålla min rörlighet. Några andra mål har jag inte uttalade som tex orka si eller så många repetitioner eller komma i nåt klädesplagg, men sånt kan ju bero på ens eget utgångsläge. Jag har två kroniska sjukdomar och träning är bra för mig. För mig är det bra att inte lägga in för mycket mål och bli besviken om jag inte fixar det. All träning är bra!

Svar: Sant!! :)
Alexandra