Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Tre bloggar och Instagram-konton som jag alltid tipsar om IRL
Det finns några bloggar som jag alltid tipsar om IRL, och jag tänkte att det nu är dags att tipsa även här i min blogg. Jag gnäller ju ofta över att det är för lite delande och länkande mellan bloggare men inser att jag själv är lika dålig (Att bara tänka på det verkar inte funka), så nu ska jag börja. 
Tuvessonskan - Det går nog inte en dag utan att jag pratar och tipsar om hennes blogg. Ofta är det den här geniala vebobiffsguiden som jag tipsar om, men också hennes andra recept, och inte minst Instagramkontot. Tuvessonskan är den enda som får mig sugen på att testa nya rätter. Och ett extra plus för att det är vegetariskt förstås. Jag tycker att hon är helt grym på det hon gör.
Testa hennes halloumi-stroganoff  till exempel. Mums!
Teknifik - Samma sak här, det går knappt en dag utan att jag tipsar om hennes blogg. Jag pratar alltid om den under mina utbildningar.
Dels så ger jag hennes omåttligt populära blogginlägg om Instagram som exempel när jag pratar om hållbart innehåll, och dels så berättar jag kort om hennes influencerresa ibland när vi råkar komma lite djupare in på Influcencer marketing-branschen.
Midiss - Jag tipsar om Christins Instagramkonto i mina utbildningar, som ett exempel på hur man nischar sig på Instagram, och hur ett flöde kan se ut när man har en tydlig strategi. 
Gemensamt för de här är att de har väldigt tydliga nischer och kör på sin grej all in. Och jag tycker att de är grymma, håller ni inte med?
#1 - Christin - Midis

TACK Alex! Blir ju tokglad. Och! Kul att du är så igång med bloggen, läser och hejar!

Svar: Vad roligt! Tack :) 😘
Alexandra

#2 - Malin

Tack gör tipsen!

Svar: Så lite så :)
Alexandra