Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mötestung dag och fredagsmys med liten sjukling
Vilken mötestung dag det blev. Först hade jag och Anni möte i två och en halv timme för att göra början till en Sociala medier-strategi åt vår nya kund. Har jag förresten berättat att vi har fått in en ny, stor kund? Ja jag tror nog att jag har gjort det va? Det är i alla fall mycket jobb kring dem nu.
Det är till exempel därför som jag och barnen ska till Västerås nästa vecka, för att jag ska utbilda delar av deras... team. Eller team och team, det är ett gäng politiker som ska utbildas. Det kommer bli jättekul, och det blir mysigt att komma iväg med Mio och Alvin.
Hur som helst, efter att vi hade haft möte så gick vi bort till kunden och hade möte med dem. Och sen körde vi ett intervjurace under hela eftermiddagen. Och ja, vi träffade på flera härliga personer som kan passa för tjänsten!
Alvin var med på kontoret idag igen, och framåt eftermiddagen fick han jätteont i huvudet så nu är han sämre, min lilla stackare. Han ligger däckad i soffan och oddsen för att jag ska komma iväg imorgon är.... sådär om jag ska vara ärlig.
Men vi får se. Nu ska jag i alla fall rusa in i duschen, för sen är det dags för veckans höjdpunkt: Fredagsmys med barnen ♡
Vad gör ni ikväll? Kollar ni Talang? Det kommer vi göra.
#1 - Katarina

Hoppas att ni får en lugn och skön helg!

Svar: Tack så mycket! :)
Alexandra

#2 - Sandra

Välkommen till min stad :-) Vi kollade också talang igår, perfekt fredagsprogram!

Svar: Västerås? Finns det nåt vi ”måste” göra där? :)
Alexandra