Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mios provsvar har kommit - dåliga värden
God morgon! Har ni sovit gott? Jag vaknade ganska tidigt i morse och låg och grubblade...
En av Mios läkare ringde igår. Jag anar alltid att det är något dåligt när de börjar samtalet med "Hej Alexandra, har du tid att prata en stund?" Jaaaa, det har jag! Säg det, säg det, säg det vill jag ju bara skrika.
Hon berättade att kortisolvärdet fortfarande var lågt, så nu vill de ta om det en tredje gång.
Vi har tagit det klockan åtta på morgonen och då har det legat på 170, jag tror att det ska ligga på minst 450-500. Anledningen till att de vill ta det en gång till är för att det ska vara när han precis har vaknat tror jag... så det får vi göra när vi ändå ligger inne på sjukhuset torsdag morgon.
Jag vet inte vad jag ska tro... allt det här känns så ofattbart och jag är typen som inte tar ut några dåligheter i förskott. Men han ÄR ju som sagt jättetrött och sover plötsligt ALLTID 12 timmar per natt och kan ändå lätt somna mitt på dagen. 
Att ha en kortisolbristsjukdom är livsfarligt och något som vi så klart vill veta fortast möjligt om det är så, och det vill ju läkarna också förstås. Han läggs som sagt in imorgon så ni får gärna följa oss via bloggen och Instagram stories: @alexandrabylund
#1 - Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris

Önskar ett lycka till!

Svar: Tack! :)
Alexandra

#2 - Anette

Min svärmor och en väninna har Morbus Addison och båda har ett bra liv.
Inget man önskar någon men med rätt dos cortison så ska det lösa sig, om det nu är samma sjukdom han fått. Jag har inte läst tidigare inlägg utan ramlade in här och vill bara önska er lycka till.

Svar: Ok, tack - det känns skönt att höra! <3
Alexandra

#3 - Maria

Ska tänka på er imorgon!

Svar: Tack!! 😘
Alexandra

#4 - Anonym

Vad tråkigt med dåliga nyheter. Jag hoppas verkligen att dom hittar orsaken den här gången. Många soliga positiva vibrationer ifrån Mallorca❣️

Svar: Tack snälla <3
Alexandra