Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Jag älskar vår kvalitetstid på vardagar
God morgon kära ni! En fråga: Hur är ni på vardagkvällar? Det bästa jag vet är ni vi har kvalitetstid tillsammans och hänger kvar vid bordet när vi har ätit. Igår var det en sån kväll. Vi åt, och sen hängde vi kvar vid matbordet. Mio körde en frågesport med egenpåhittade frågor ur "Goal", Alvin satt och spelade Minecraft (fast på ett sätt så att han ändå var kontaktbar) och jag satt och redigerade foton och slöläste lite bloggar. Och så umgicks vi. De stunderna är de mysigaste jag vet.
Jag är som sagt en riktig hemmamänniska och kan längta hem till kvällarna då vi inte har någonting planerat. 
Som igår kväll till exempel. Jag hade inget jobb som jag var tvungen att göra och därmed inte heller några tider att passa. Det bästa som finns ju.
Vi pratade om det igår på kontoret att man gör sällan saker vardagkvällar. Jag skulle inte få för mig att dra iväg barnen på nån aktivitet eller bjuda hem någon på middag till exempel. Inte för att det skulle vara en omöjlighet, det skulle jag väl lätt kunnat ordna nån gång då och då, men om jag ska vara ärlig så känner jag inte för det. Jag vill bara hem och mysa med barnen. Och om inte de är hemma så går jag och tränar, annars tränar jag helst på morgnarna, på fredagar (när jag har PT-dag) och under helgerna. Hur är ni på vardagar? Hittar ni på saker eller är ni helst hemma?
#1 - Lillian

Visst är det mysig hängatid! Det har blivit mer och mer hos oss, att man sitter kvar när man ätit upp och pratar om allt möjligt. Men när man väl rest sig är liksom magin borta, bruten. :-)

Svar: Ja den magin försvinner snabbt då, det har du rätt i. Mina barn försvinner ofta in i sina rum till telefoner eller datorer... och då är de lost! ;)
Alexandra

#2 - Carro

är i princip alltid hemma på vardagskvällar! har verkligen inte ork att göra något då, mysigt att bara hänga med familjen - prata, äta och kolla på tv. Fattar mig inte på folk som orkar hitta på saker, guldmedalj till dem ;)

Svar: Haha... ja eller hur 😍
Alexandra