Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag var kortisolet på 11
Kortisolet i morse var rekordlågt. Det var nere på 11. Ännu lägre än igår alltså... MEN det som är märkligt är att det är bra resten av dygnet. Det är en enda never ending story det här. Det är alltid så att han har extrema värden, och sen när de börjar analysera mer på djupet så stämmer det inte alls. För om det är sååå lågt på morgonen så borde det vara sämre under resten av dygnet. Är det bara lågt på morgonen så går det inte att sätta in extra kortison.
Herregud, när ska vi få nån klarhet i det här? Jag har lust att sätta ner honom i en bärsele och ha med honom dygnet runt, så att jag slipper oroa mig så mycket.
För som det är nu så kommer jag, när vi kommer hem, vara jätteorolig eftersom allt är så ovisst. Men de HAR ju verkligen tagit en massa prover nu - nu är det bara det att det inte är konsekvent. Jag är orolig för att han har en begnynande kortisolssvikt, och frågade läkaren om det kunde vara så. Det skulle det kunna vara, sa hon, så det är klart att de kommer att analysera vidare. Men tills dess... vad gör vi då liksom? Blä!
Nu ska vi iväg på röntgen av huvudet, för att göra en shuntöversikt, det vill säga kolla till hur shunten har det. 
#1 - Veronica:-)

Huff, ikke greit.... Men han må jo føle seg helt elendig om morgenen?! Hvordan klarer han å fungere om han skal på skolen etc når dere kommer hjem? Eller det gjør han kanskje ikke akkurat nå?...

Svar: Nej det gör han inte. Han är jättedålig emellanåt, och särskilt på morgnarna :(
Alexandra

#2 - Veronica:-)

Huff, ikke greit.... Men han må jo føle seg helt elendig om morgenen?! Hvordan klarer han å fungere om han skal på skolen etc når dere kommer hjem? Eller det gjør han kanskje ikke akkurat nå?...

#3 - Tina

Fina ni, tänker på er <3 Kram

Svar: Tack <3 Kram
Alexandra

#4 - IA

Förstår att det är tomt hemma för Alvin. Sjysst med lite skoljobb, även det minsta lilla sitter bra, det är så viktigt ju. Det kan ju vara sååå tråkigt med sjukhus. Men när kortisolet lever loppan så där är det ju skönt för er att vara där. Hoppas urinproverna kan ge mer klarhet. Här hemma i Stockholm har det blåst och snöat för fullt och energin sjunker med den, blir liksom lite ide läge så jag kryper ner under täcket. Fina ni är där på kudden. Blir en jobbig dag till i morgon då, håller tummarna att allt är som det ska.

Natt, natti