Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

I eftermiddag ska vi hitta the One!
Nu är det snart dags för lunch, dagens bästa mål. Jag älskar lunch och är alltid som hungrigast mitt på dagen. Förstår inte varför folk vill äta lätt på dagen och tungt på kvällen, jag här heeelt tvärtom. Hur är ni? Tungt på dagen eller på kvällen?
 
Hur som helst... Vad ska ni göra i eftermiddag? Jag ska berätta vad vi ska göra: Vi brukar alltid ha extremt många ansökningar när vi söker nya kollegor, och det är väldigt svårt att välja bort folk eftersom det ofta finns så himla många bra och relevanta. Så den här gången har vi bestämt oss för att bjuda in ganska många som får komma och presentera sig väldigt kort, innan vi sen bjuder in till en riktig arbetsintervju.
Så hela eftermiddagen idag går alltså åt till att träffa många kandidater som får en kvart på sig att presentera sig, och på så sätt så kan vi träffa fler personer istället för att behöva sålla bort bra kandidater ur en pappershög.
Vi får se hur vi tycker att det här är, jag minns att vi gjorde likadant på Ving när jag jobbade där för en massa år sen. Vi skulle rekrytera en person till en tjänst i butiken i Ystad, och fick in 200 ansökningar (!) Jag tror att vi tog in 20 personer som fick en kvart på sig att presentera sig. 
Vi testar det här konceptet den här gången, så får vi se. Håll tummarna för att vi hittar the One! 
Och nej... det blir ingen hel PT-dag idag tyvärr... Jag har planerat in mina kunder under vardagkvällar istället. Inte alls nåt bra koncept men det fick bli så den här gången.
#1 - Linda

Jag äter mest till frukost, därefter lunch. Minst till middag. Tänker att jag behöver energin för att orka ta mig igenom dagen!

Svar: Ja förmodligen är det så :)
Alexandra

#2 - Linda

Min kommentar blev ivägskickad innan den blev klar.... vad spännande att testa ett nytt rekryteringskoncept. Själv gör jag mig bäst live och inte på papper!

Svar: Ja och då är det ju mycket bättre att komma och visa upp det. Jag tror att det var ett bra koncept faktiskt :)
Alexandra