Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hur går det med makeovern då?
Jag pratade ju, häromdagen, om att jag vill göra en makeover - och jag tänker att ni knappt kan sova om nätterna av nyfikenhet. Hur har det gått egentligen? Jo men tackar som frågar, det har gått alldeles utmärkt.
Jag var och solade en gång mellan jul och nyår, och det kändes väl bra. Jag tyckte att jag fick färg på kroppen, det ser jag om inte annat på märkena efter trosorna, men i ansiktet var jag lika blek. 
Det bekräftade min fina vän och kollega Mandy igår morse när vi var tillbaka på kontoret. 
- Skulle du inte sola? 
Men så igår eftermiddag gick jag, efter tre dygns HYSTERISK huvudvärk, till naprapaten för att knäcka bort det stela i nacken och bröstryggen, och vips när jag kom tillbaka till kontoret så lät det annorlunda:
- VA?? Har du solat också? Du är ju jättebrun!
Både Anni och Mandy tyckte att jag var jättebrun efter naprapaten. Alltså att det var jättestor skillnad, och jag tror bannemej att det beror på nån slags blodtillförsel till huvudet. Kan det vara så att blodcirkulationen har varit så dålig på grund av att jag var så stel? Ja men det MÅSTE ha varit så för jag kan ju själv se hur jag har fått tillbaka färgen i ansiktet. Jag är inte genomskinlig längre. YAY!
Och så idag så gick jag på ansiktsbehandling. Det är första gången på... få se nu... 20 år. Hjälp, vad gammal man är när man säger att det var 20 år sen! 
Och oj vad underskattat det här med ansiktsbehandling har varit i min värld. Men det är ju sååå skönt. Så rogivande.
Jag gjorde en djuprengöring eftersom jag inte har nån problemhy att fokusera på, och sa att jag ville ha en massa fukt eftersom det är mitt i vintern. Jag är alltid torrare i hyn på vintern. Är ni också det? Är alla det liksom? Alltså jag menar, är det så det är? Att man är torrare på vintern?
Även om jag ser lite härdad ut i ansiktet så här efteråt så känner jag mig så ung och fräsch. Det ser ni väl?
Ja men det här kommer jag definitivt att göra om. Jag känner mig så reeeeen och vill aldrig sminka mig igen.
Och imorgon ska jag till läkaren med mitt onda finger. För nä, det har verkligen inte blivit bättre. Snart är jag en hel person. Jag lagar mig och fixar mig så här i början av året, fint va?