Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hemma!
Vi är hemma! Belastningen gick okej. Inte helt perfekt, men okej. Det betyder att binjurarna har funktion, men fortfarande så är ju kortisolet lågt och det innebär att vi måste följa upp det. Kortisolet SKA ju inte vara lågt.
Men eftersom binjurarna ändå fungerar så är det inte akut exakt just idag, så vi ska ta prover måndag morgon igen. Men nu är vi alltså hemma och ska ha myskväll. Vi hämtade upp Alvin hos en kompis på vägen hem och nu ska jag krama sönder honom. Han tycker redan att jag är jobbig, även om han är på väldigt mysigt och kramigt humör. Vi får se hur länge jag får ha honom för mig själv... innan han vill spela online med sina kompisar.
Det här med att aldrig få slutgiltiga svar är svinjobbigt, men det är bara att gilla läget... som vanligt. Önskar att det hade varit enklare och mer konkret, men kroppen är väl komplex antar jag...
#1 - Anna-Maria

Vad skönt att belastningen gick okej så det är någon fart på binjurarna i alla fall! Hoppas de kan komma fram till vad som är orsaken till den låga produktionen nu bara. Har han fått mycket kortisonmedicinering tidigare kan det göra att binjurarna blir trötta och inte förstår att de ska jobba ordentligt.
Krama mycket på båda barnen nu och hoppas ni har en härlig fredag och en bra helg. :)

Svar: Ja det var bra! Men ändå inte hundra tydligen... Nej han har inte ätit nån medicin med kortison alls... de frågade också det. Men vi får väl se vad de säger efter nästa provtagning. Tack! Ha en fin kväll du med <3
Alexandra