Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hej då Malmö - Hej Åre!
God morgon! Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här men... JAG ÄR PÅ VÄG TILL ÅRE! Wow alltså. Jag todde INTE att jag skulle komma iväg, men när jag under gårdagen märkte att läget var stabilt - Alvin var mycket bättre och Mio "som vanligt", alltså inte superdålig utan sådär mittemellan som han ofta är - så kollade jag upp tåg till Åre idag istället. Och det gick att byta! Dock till en väldigt mycket mer obekväm resa. Jag sitter alltså på ett tåg nu och kommer att göra det i 14 timmar (!) och så måste jag dessutom byta två gånger.
Men det är lugnt. Jag har inte haft någon tid för mig själv på.... jag vet inte hur länge, så de där 14 timmarna är inga som helst problem för mig. Jag har min dator (där jag kan blogga, kolla film och jobba), min telefon (där jag kan lyssna på poddar och ljudböcker), två böcker...
Bland annat den här "The universe has your back" av Gabrielle Bernstein...
... och så den här av Henrik Fexeus - "Alla får ligga". Jag läste lite av Henrik Fexeus inför min senaste föreläsning om neurokommunikation, och insåg då att jag inte har läst hans första succébok (som jag i alla fall tror att det här är... eller?)
Det blir en bra resa det här. Vad hittar ni på idag? Någon som är lika stillasittande som jag precis heeeela söndagen? Prata gärna med mig... Jag är här liksom ;)
#1 - Lars

Ja vad härligt att du får relaxa på resan och i Åre. Du är verkligen värd det. Jag har träffat en del vänner här om några timmar så promenerar jag till vår lokala söndagsmarknad. Matmarknaden köper lite tomater gurka grillad fisk och kanske några majskolvar varma. Lung kväll med piratkopierade filmer nya på bioduken hehe. Hemlis. Trevlig resa

Svar: Åh vad härligt det där lät!! :)
Alexandra

#2 - Lillian

Vad kul att du kom iväg! Och får så mycket egentid, toppen ju. Hoppas du får en bra resa och kommer hem full av energi.

Svar: Tack! Ja det kommer bli jättekul :)
Alexandra

#3 - Sandra

Sitter i bilen på väg hem från Branäs. Har varit en underbar och snöfylld resa. Ha det så mysigt i Åre!

Svar: Åh vad härligt! Åkte både A och E? :)
Alexandra

#4 - Nina

Kul!! Det verkade ju så givande i Åre förra året. Avundsjuk. Berätta allt! 😊 Sen barnen kom har "ensam på tåg" blivit lyxtid. Haha

Svar: Ja verkligen! Ja jag ska berätta allt. SKa blogga så mycket det bara går :) Ja den här tiden på tåget är verkligen lyx!!
Alexandra

#5 - Finurliga fröken

Åh va mysigt! Hoppas du får en fantastisk vistelse. Jag hoppas att jag någon gång vågar/har råd att följa med.
Jag ska ha mys dag med min mamma idag ❤ Nått vi båda längtat efter massor.

Svar: Jag läser en bok nu på tåget som heter "The universe has your back" Snälla läs den, så kommer du våga åka med nästa år!! :) Kram
Alexandra

#6 - Linda

Härligt det låter! En av de sakerna jag gillar bäst med tåg att man kan göra annat under tiden, i bilen får man ju koncentrera sig på att köra... härligt också att det blev av och att du kände att du kunde och ville åka! Här är det tvätt på schemat och lugn söndag! Kanske jag försöker ta tag i min blogg där tekniken strular... eller så väntar jag med det till imorgon... inte så sugen... finns mycket annat att prioritera för det ;)

Svar: Ja det är så himla härligt att sitta på ett tåg. Jag lyxar till det med att läsa en grym bok: The Universe has your back. Så himla inspirerande. Lycka till med tvätten.. och bloggen om du nu tar dig an den :)
Alexandra

#7 - Amanda Hurtigh

Välkommen till vackra Jämtland! 👍

Svar: Tack!! Älskar Norrland och Jämtland :) <3
Alexandra

#8 - Carro

åh hoppas du får det härligt! vad ska du göra i Åre? :)

Svar: Jag ska dit på ”workation” tillsammans med influencers of Sweden. Kommer blogga om allt vi gör så du får följa det :)
Alexandra

#9 - Anna-Maria

Härligt att du kom iväg! :) Ibland är det verkligen skönt med egentid när man reser sådär. Kunna ta sig tid till sånt man annars inte riktigt hinner med eller prioriterar bort.

Svar: Ja verkligen! Den här resan känns så himla lyxig! :)
Alexandra