Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon söndag och filminspelning
Hmm... ser att det här inlägget, som jag skrev tiiidigt i morse inte blev upplagt... men nu så... Varsågod!
Gäsp... Jag hade gärna haft en ledig dag till här hemma, men tycker samtidigt att det ska bli superroligt att spela in video idag. Jag ska alltså jobba idag, vi ska spela in en video åt Hemmakväll där det är en massa barn inblandade, och jag som älskar barn - och videos - tycker att det ska bli riktigt roligt. Man vet aldrig vad som kommer ur barnen, och det är ju det som är det bästa. 
Sist vi spelade in för Hemmakväll tog det rätt lång tid i förberedelser eftersom vi putsade allt godis som skulle synas, men den här gången är det sockrat godis, vilket är mycket enklare. Tjoho!
Igår blev det ingen riktig myskväll, utan vi röjde här hemma och satte upp sladdar längs väggen och gick ner i källaren med de sista julsakerna. Det är så mysigt att göra sånt tillsammans med barnen. Alvin fick vi inte ha hemma så mycket, han spelade ju fotboll på förmiddagen, och sen lekte han med en kompis på dagen och en annan på kvällen. Snyft... Men samtidigt så kan jag ju inte stänga in honom bara för att jag har saknat honom. Haha... min lilla gullunge. Han skulle vara omöjlig att stänga inne.
Men jag och Mio hade en liten mysstund i soffan i alla fall. 
Jag sa för hundrade gången att "Ditt blodsocker HAR ju faktiskt inte blivit högre av kortisolet"...
... och Mio, som tycker att jag har tjatat om det tillräckligt, frågade mig hur många gånger jag skulle säga det. Haha... jag är ju så lättad över att vi inte behöver hålla på och handskas med det också.
Sen lekte vi med den här lille killen också. Det finns ingen som är så glad i mig som han tror jag. Det spelar liksom ingen roll vad jag gör, och hur lite tid jag har för honom. När jag väl ropar så kommer han på ett litet kick och myser.
Vad ska ni göra idag? Jag hoppas att jag hinner med ett styrkepass också. Det blev inget igår eftersom jag ville vara hemma med barnen hela dagen. Ja även om Alvin lekte med en kompis. Det var så mysigt att ha dem här ♡
#1 - Jenny

Jag hoppas verkligen att din son snart får det bättre med allt snart. Han har ju verkligen varit med om mycket stackaren. Du är en otrolig duktig mamma skall du veta. Måste vara tufft.
Vilken ras är det på eran hund? Liknar lite på min Cockerpoo 😊😊

Svar: Tusen tack för det!! <3 Det är faktiskt en pudel men eftersom vi inte klipper honom som en pudel så blir han så där :)
Alexandra