Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon Petter Stordalen
God morgon på er! Idag har jag en mötesfri förmiddag vilket verkligen behövs efter två dagar (dessutom efter att ha varit borta en hel vecka) som har varit fulla av möten.
Jag har så mycket adminjobb att göra; betala fakturor, fakturera, skicka iväg en massa mail och boka in möten. Och sen har jag ett möte med självaste Petter Stordalen. Eller ok, inte riktigt ett möte kanske 😉 Jag ska vara med på ett webinar som Oslo Business Forum anordnar. Ett webinar på en halvtimme där han ger sina bästa tips på hur man gör business. Kanske att jag får en energikick idag igen av en inspirerande människa? Kul ju!
Vi får se om Alvin kommer följa med även idag. Han har det ändå rätt lyxigt hos oss kan jag tycka. Här med en alldeles egen... fläktare? Skuggare? 
I övrigt så är tanken att jag ska på workation i Åre lördag till onsdag. Allt är bokat och klart och jag har en massa intressanta möten där, men jag tvekar... Vet inte om jag riktigt känner mig i rätt läge att åka. Jag VET att barnen klarar sig hos Jonas men det är känslan nu efter två skakiga veckor med Mio... Ja, jag har beslutsångest men måste bestämma mig nu ju... Sen är det också det att jag har mycket att göra, men det vet jag ju att jag ALLTID löser oavsett, så det är mest det där med Mio... ja vi får se. 
 
#1 - Lillian

Det låter som ett superspännande webinar, hoppas det kommer en summering i bloggen?

Svar: Jadå! Absolut :)
Alexandra