Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon löööördag!
God morgon på er! Nope, det blir inget Åre för mig idag! Alvin var alldeles för dålig igår för att jag skulle vilja åka idag. Det känns inte bra helt enkelt. Så nu gör vi det bästa av situationen här istället. Jag ska se om jag kan byta till ett tåg imorgon istället... To be continued alltså...
I övrigt så sitter jag här just nu, kanske den bästa tiden på dygnet, när alla andra sover och jag har tid för mig själv. Det är så himla härligt att ha de här stunderna på helgmorgnarna. Ofta är det då som jag skriver mina föreläsningar, och sen övar in dem. 
Ja jag övar genom att köra igenom föreläsningen som om det hade varit på riktigt, och pratar alltså för mig själv.
Och så går jag omkring där och gestikulerar och låtsas som att jag har publik.
Och det har jag förvisso också. Bruno undrar alltid vad jag håller på med när jag plötsligt reser mig upp och börjar prata.
Men sen inser att det inte är nånting för honom att bry sig om.
Men jag är ändå tacksam för att han aldrig klagar på nåt som jag säger.
Idag förbereder jag dock ingen föreläsning, utan njuter bara av ledigheten. Jag har suttit och läst lite bloggar på morgonen och lyssnat på Claudias podcast "Egentid" som hon har tillsammans med sin man. Jag gillar den podden eftersom jag gillar deras dynamik så mycket. Jag tror att jag har sagt det förut, men jag är verkligen en sucker för relationer och beteenden och älskar när det är bra dynamik mellan två personer. Och det tycker jag alltså att de har. Och nu ska jag kolla lite på YouTube.
Sen tänker jag att jag ska smita iväg och göra några saker på stan; köpa förlängningssladd, underställ, glödlampor, skor till barnen, jacka till Alvin och pyjamas till mig. Puh! Vad hittar ni på idag?
#1 - Katarina

Vi ska på fotboll och sen tänkte jag ta en långpromenad.
Ha en skön lördag!
Bruno är så söt!

Svar: Vad mysigt med långpromenad! Detsamma! Tack, hälsar han 😍
Alexandra

#2 - Anonym

Typiskt vad det tufsar ihop sig ibland! Nåväl, då är det bara att göra det bästa av det. Något man kan göra är ju att mysa med dem. De är ju oftast ganska stilla när de är sjuka och då kan man passa på! Blir ju inte alls samma känsla när man försöker tvångsmysa och behöver hålla fast dem. :-)
Vad vi ska göra? Långpromenad och sedan plåta, plåta, plåta! Har ju väntat på att den där sabla solen ska visa sig i tre veckor nu!

Svar: Härligt! Nu kommer jag iväg imorgon ändå faktiskt :)
Alexandra

#3 - Lillian

Jaha, blev visst anonym idag... :-)

#4 - Anna-Maria

Härligt med egentid på morgonen! :) Trist att du inte kom iväg idag men det låter skönt med en lite lugnare dag istället. :) Hoppas Alvin piggar på sig! Mio också såklart! :)
För mig blir det en väldigt lugn dag efter en rätt tung och kämpig vecka. Vila, samla nya krafter och försöka öva lite. :)

Svar: Skönt!! Nu blev det faktiskt så att jag kommer åka imorgon bitti istället :)
Alexandra

#5 - margarethavilhelmsson

Tråkigt med sjuka barn, får hoppas att han kryar på sej snart. Här ska vi fira en son som har fyllt 40 år under veckan och han har lamm som är födda den här veckan och dom ska vi fota dom är så fina.

Svar: Åh vad mysigt!!😍
Alexandra