Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon en helt vanlig arbetsdag
God moooorgon! Så himla härligt att vakna hemma i egen säng, med en liten kille bredvid mig och egen dusch. Haha... ja men det har ju varit lite spartanskt på sistone med delad dusch och kök och bara ett litet rum där vi har bott två personer. Men det funkar ju faktiskt alldeles utmärkt, tycker bara att det är lite extra lyxigt så här. Det som vi kan sakna lite är frukostbuffén som är uppdukad varje morgon, de omtänksamma tjejerna (sjuksköterskorna) som kommer in och frågar "Orkar du komma upp till frukosten eller vill du ha det här inne?" Ja men ni fattar. 
Vi har haft det bra, men har det ännu bättre hemma. 
Idag är planen att jag ska ha en helt vanlig arbetsdag, och min förhoppning är att jag har två friska barn som går till skolan. Jag ska väcka dem snart och tror väl egentligen att sannolikheten är ganska liten men vi hoppas, ok?
Idag ska jag träffa Johanna Kajson för att spela in en podcast, och så ska jag ha ett möte med Tuvessonskan - min idol när det kommer till matlagning. 
Tror ni att jag och Mandy kör likadana outfits idag igen? Det gjorde vi nämligen igår. Vi tänker att då kan hon gå in i möten om jag har för mycket att göra, och tvärtom. Fiffigt va? 😜