Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Första natten hemma
Vad skönt det var att sova hemma. Hela huset är totalt upp och ner efter ett halvt dygn här. Jag vet inte vad som hände, men efter att jag hade åkt och handlat, hämtat lille Bruno, hämtat paket och varit och köpt pizza så var klockan så mycket att jag liksom bara lät allt vara. Halvuppackade väskor lite här och där... 
Och nu ska vi iväg på fotboll. Alvin ska spela match, så det får vara lite rörigt idag. 
Det var så mysigt igår kväll. Vi åt pizza och kollade på tv, och sen gick jag och Alvin och la oss och kollade film i sängen.
Det var mysigt att kramas med den här lille killen också ♡
Mio satt och spelade och skypeade med sina kompisar. Han hade en bra kväll alltså. Och han var faktiskt uppe en sväng nu på morgonen och jag TYCKER verkligen att han redan är piggare. Han var ju bara uppe i fem minuter, men det märks på sättet han pratar och på hur han går liksom. Sen om det är av en slump eller om det beror på kortisolet, det vet jag inte. Men jag vet i alla fall nu att hans trötthet och hängighet verkligen HAR VARIT HELT SJUK! Det har varit nåt sjukt med det menar jag. Det förstår jag nu när jag ser det lite utifrån, eller vad man ska säga. Jag förstår det i alla fall. 
Jag var som sagt på Apoteket igår och hämtade ut minimala små kortisoltabletter. Tänk att de små eventuellt kan komma att förändra hans liv. Han tar redan några andra tabletter och nu när vi MÅSTE komma ihåg att ta en klockan 8, en 14 och en klockan 20 så tyckte de att det var bra att investera i en sån här. Så det gjorde jag... Jag kan se hur vi annars, efter några dagar, förvirrat undrar "Tog du en klockan 14? Eller var det igår? Eller?" Ja för att slippa förvirring så har vi som sagt den här nu så det känns bra.
Jag förstår att det är väldigt förvirrat med Mios sjukdomar, och jag ska faktiskt göra ett inlägg där jag förklarar allt - själva grunden liksom och vilka sjukdomar han har, och sen ett om vad status är nu. Jag förstår att det är förvirrat. Vad är vad liksom? 
Nu är det dags att göra pannkakor - jag har lovat att göra det så att Alvin är STARK sin första match på länge - och väcka barnen. 
Vad ska ni göra idag? 
 
#1 - Linda

Sista dag med mässjobb står på mitt schema. Härligt att ni alla är hemma igen, även om han kanske måste tillbaka. Njut!

Svar: Tack så mycket, det ska vi göra. Ta hand om fötterna... Kram
Alexandra

#2 - Lars

Vad härligt ni är hemma igen efter allt ni och framförallt grabben fått utstå så långt

Svar: Ja det är verkligen jättehärligt :)
Alexandra

#3 - Hanna

Dosett är nog världens bästa uppfinning egentligen! Äter i perioder ganska mycket värkmedicin/anti-inflammatoriska piller så då är dosetten super för att komma ihåg vad och hur mycket som ska tas när *skrattgråtande emoji*

Svar: Ja men det är ju verkligen så!! :)
Alexandra