Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Ytterligare 2000 ord
God morgon kära ni! Igår skrev jag "bara" 2000 ord i min bok, och jag började istället jobba med att flytta om i texterna och skummade igenom vissa av dem lite. Det kapitel som jag skrev igår, det som heter Social Selling, var det som var trögast att skriva. Jag tror att det var för att jag letade fram en gammal text från en gång när jag och Anni pratade om Social Selling på Internet i Fokus, på scenen, och skrev utifrån den, som det gick trögt. Det funkar mycket bättre för mig att bara kasta ur mig allt spontant ur mitt eget huvud. Men nu vet jag det.
Hur som helst - jag jobbade alltså också med att titta runt lite i texterna och börja lägga till och dra ifrån lite, och så skickade jag inledningen till Josefin på Mama Said och bad om hennes ärliga feedback. Jag tänkte att det var bäst att skicka det till Josefin, som är ny, eftersom de andra har hört mig stå och mässa om de här sakerna så många gånger förr. Och det var jättebra att få feedback. Hon kom med flera bra grejer som jag ändrade. 
 
Allt som allt så måste jag säga att jag känner mig långt över förväntan nöjd att så här efter de fyra första dagarna ha fått ur mig nästan allt. Visst har jag mer att skriva, men jag tror faktiskt att alla kapitel är på plats, men så kommer jag så klart behöva ändra hur mycket som helst i dem, och även lägga till en massa. Så jag är långt ifrån klar, men har ändå kommit så mycket längre än vad jag hade trott. Nästa vecka har jag två skrivdagar till så vi får se vart jag är efter det. Men nu ska jag sätta mig i soffan och läsa "boken". Jag har nämligen skrivit ut den. Spännande. Sen blir det fotbollscup resten av dagen. Det är Alvin som ska spela.
 
 
#1 - Linda

Wow! Heja dig! Ser fram mot det färdiga resultate, känns som en ”måste-ha” bok :)

Svar: Vad kul! Tack :)
Alexandra

#2 - Johanna

Bra jobbat! :)

Svar: Tack! :)
Alexandra