Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vilken milstolpe!
God kväll! Tjoho! Så jäkla skönt det här är! Idag finslipade jag den första delen - det vill säga ett par kapitel - av boken. Jag korrade lite, stuvade om texter och rader hit och dit, slipade lite till, läste igenom och satt sen och författade ett mail i en hel timme innan jag skickade iväg det tillsammans med inledning och innehållsförteckning till ett av de förlag som jag har tänkt eventuellt kan vilja ge ut min bok. Så himla pirrigt! Håll nu tummarna för att de säger "JA, det är klart att vi ska ge ut den här boken, Alexandra!"
Jo jag har varit i kontakt med dem innan, men eftersom det egentligen inte var den här boken jag hade tänkt skriva nu så har jag inte hunnit rodda och fixa med bokkontrakt innan jag började. Och jag kände också, att när det var så nära inpå (jag visste inte förrän cirka två veckor innan jag skulle börja skriva att det var just den här boken jag skulle skriva den här gången, eftersom jag även har en annan bok i mig som jag egentligen skulle göra först) så ville jag inte få några som helst svar som skulle kunna vara negativa. Jag behövde mitt självförtroende under skrivandet. Och det är jag glad för nu. För det har VERKLIGEN flutit på bra. 
Och vet ni vad? Det här låter kanske helt sjukt men jag känner på riktigt att den här boken är så fantastiskt bra och att jag inte hade kunnat göra den bättre - jo alltså jag har många korrigeringar framför mig som kommer att göra den bättre - men jag menar rent innehållsmässigt. Är det någon bok om sociala medier som man ska läsa för att bli expert i ämnet, så är det den här. Jag känner det från hjärtat så det vore ju hemskt trist om ingen skulle vilja ge ut den, eller hur? 
Bra dag idag med andra ord. Jag känner mig nöjd. Sen hade jag telefonmöte med Clara och Alejandra medan jag stod och fixade mat. Clara är med i Influencers of Swedens styrelse och jag och Alejandra sitter i valberedningen och ska därmed vara de som föreslår nya kandidater till styrelsen när det är behov. Förra året var det jag och Clara som satt i valberedningen, och hon gjorde ALLT jobb, men i år känner jag att jag ska hämta hem lite.  
Nä hörni, nu ska jag köra och hämta Alvin på fotbollen. Vi hörs lite senare. Kommer tillbaka och svarar på era kommentarer sen. Jag älskar att få kommentarer i bloggen men har inte ens hunnit läsa dem sen jag kom hem, så jag ser fram emot det. Ses om en stund då!
 
#1 - Dorotea Pettersson, Personal Planner

Men wow! Hurra och grattis! Det är väl klart förlaget nappar på din bok. Det är ju du som skrivit den. Jag håller tummarna.

Svar: Tack snälla! JA håll tummarna hårt!! :)
Alexandra

#2 - Johanna

Håller tummarna :)

Svar: Tack snälla! :)
Alexandra

#3 - Veronica

Oj,så spennende! Syns du er så flink til å holde fokus på jobb selv om det er så mye annet som skjer i livet ditt!! Selvsagt blir boken gitt ut!Heier på deg❤️❤️

Svar: Tack snälla ❤️
Alexandra

#4 - Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg

Så kul! Håller tummarna, jag hade gärna läst boken. :)

Svar: Vad roligt! :)
Alexandra

#5 - Lillian

Åh så roligt att det känns så bra! Heja dig!! Håller tummarna för att du får positiva besked från förlaget.

Svar: Tack snälla! :)
Alexandra

#6 - Anna-Paula

Wohooo, snabbt och bra jobbat!! Jag vill läsa din bok så jag håller tummarna för dig<3

Svar: Jaaa, vad bra! :) Tack <3
Alexandra