Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vilken fantastisk dag i podcastens tecken
Vilken bra dag vi har haft! Vi hade ju podcastutbildning, och jag inledde dagen med att prata generellt om innehåll och vad bra innehåll är. 
Jag presenterade våra fyra kommunikationsverktyg, som vi kallar "Fantastic Four" och som är verktyg som vi försöker ha med i all kommunikation som vi gör. Och så gav jag exempel på vad bra innehåll är enligt de undersökningar som vi har gjort. Och på tal om det så är det här med att fråga folk (som ju är väldigt enkelt) ett väldigt bra sätt för att veta vad de gillar och vad man därmed ska satsa på. Så det gjorde vi mycket i början, när vi precis hade startat. Vi frågade människor allt vi kunde komma på - om just sociala medier och innehåll - och kom fram till många bra saker. Vad folk gärna delar, vad de INTE delar, vad de likear och så vidare.
 
Men tillbaka till podcastutbildningen nu då... Jag inledde som sagt dagen, och körde mellan 9 och 11, sen fortsatte Sanna och Amanda och gick igenom allt det praktiska. Både de och Anni är grymma på att klippa podcasts så det var ett bra upplägg att vi delade upp det så här. 
Det kändes som en väldigt bra dag, och utbildning. Det är första gången vi kör just den här utbildningen och vi alla kände att det kändes bra. Målet var att alla skulle klara av att klippa en podcast när de kom härifrån, men också att de skulle ha någorlunda koll på sin strategi. Vilket slags innehåll ska deras podd ha? Vem är målgruppen? Vad är syftet med podden? Och så vidare...
Och det känns som att vi verkligen lyckades. Heja oss!