Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vi har gjorts videos för Hemmakväll igen
Kommer ni ihåg att jag, precis efter att Mio och jag hade legat på sjukhus i en vecka, var inne och jobbade på kontoret en söndag?  Vi skulle göra videos åt Hemmakväll igen. Och den här gången var det lite extra kul eftersom det var barn med. Jag älskar barn och deras spontana, oskyldiga sätt. Man vet aldrig vad som kommer ur ett barn, särskilt inte de små. Jag är en sån där bebisgalning som älskar att hänga med barn som är 0-3 år. Bästa, bästa tiden ♡
Hur som helst, nu var det inte för min skull som vi bjöd in alla dessa gulliga ungar, utan det var för att vi hade fått i uppgift att göra en video om ett nytt godis som heter "Guanabana" - lite klurigt namn alltså. Så vi tänkte att det blir kul om vi låter barnen testa godiset och sen ska försöka säga namnet, vad det smakar och hur det ser ut.
Vi möttes tidigt på kontoret. Det är Julia, vår filmtjej som jobbar hos oss men som är iväg på semester just nu, som roddar med själva filmandet. Hon är så sjukt duktig!
Och jag och Anni agerade assistenter och roddade med annat. 
Jag hade som uppgift att prata med alla barn, vi hade bjudit in åtta stycken, så jag övade lite på Anni innan de kom. Hon var den mest bångstyriga av de alla ;)
Sen kom barnen, och de var så himla duktiga på att vara sig själva. Tänk vad synd det är att vi vuxna har så svårt för det. Jag tror att de som är sig själva så mycket som möjligt är de som har störst chans att lyckas. Och då menar jag inte att man ska vara en svår person som bara ska göra som man själv vill - det funkar sällan bra om man vill ha någorlunda vettiga relationer - men mer att man liksom är avskalad och sig själv. Utan en massa filter. Men det är ett helt annat blogginlägg. Tillbaka till barnen, de var verkligen så himla duktiga, och vi fick många skratt.
Min barndomskompis son var också med. Gullunge ♡ Honom har jag känt sen han var på BB. 
Klart att alla föräldrar ville dokumenta filmstjärnedebuten.
Vill ni se videon? Den ena är klar, så den kan ni få se. Den andra kan jag visa sen när den är klar. Men här är alltså den första. Jag älskar den! Men vad tycker ni? Gillar ni den? Ska bli kul att höra vad ni tycker.
#1 - Jenn - forever abroad

Åhhh underbart - precis som förra videon! Så kul att se lite behind the scenes och sen få se resultatet :)

Svar: Tack :) Vad kul att höra!
Alexandra