Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Utbildning om Facebooks nya algoritm
Jag har tänkt på en sak de senaste dagarna. Ni har säkert hört att Mark Zuckerberg den 11 januari gick ut med att Facebooks algoritmer kommer att förändras så att företag inte längre kommer att synas i våra flöden? Bra, tycker de flesta. FRUKTANSVÄRT tycker många företag.
Jag personligen tycker att det är alldeles toppen, dels för att jag vill ha bra innehåll i mitt flöde och dels för att det kan skapa ännu mer business åt Mama Said.
För det är ju precis det här vi har jobbat med hela tiden: Vi skapar innehåll, för våra kunders räkning, som är bra och relevant innehåll. Innehåll som engagerar. Detta gör att våra kunder inte behöver bry sig ett dugg, de har redan gjort sin hemläxa. Men det innebär också att andra företag, som inte har haft fokus på relevant innehåll, nu är lite mer nervösa. Och med all rätt skulle jag säga. Vad gör man som företag om man inte når ut via Facebook? Det är en oerhört viktig kanal.
Så det jag har tänkt på, om vi nu ska återgå till det, är att vi måste erbjuda utbildningar i det här. Dels för att jag på riktigt vill se till att så många som möjligt lär sig hur de ska lyckas med sin kommunikation, och dels för att vi vill ha fler kunder förstås. Så det jag har pysslat med de senaste dagarna är att jag har paketerat en utbildning som kommer att finnas live, som webbutbildning och som webinar: Så lyckas du trots den nya Facebook-algoritmen.
Idag fick jag färdigt webinaret och la ut det på vår hemsida. Jag vill inte be mina kollegor att korrläsa nu under helgen, men om ni är sugna på att kika in så är ni välkomna att göra det. Och om ni orkar, och har lust, så får ni jättegärna komma med feedback. Här hittar ni information om den. Förstår man vad utbildningen går ut på? Är det nåt som saknas? Ja kom gärna med feedback som sagt. Tack på förhand ♡
PS. Skulle det vara så att ni gillar den får ni mer än gärna sprida ordet till de som behöver en sån här utbildning.
#1 - yours truly

hahaha. du ser så himla inklippt ut på bild 2

Svar: Haha.... jaaaa det ser jag nu. Shit vad kul😂
Alexandra

#2 - Lillian

Men hallå, låter ju superintressant! Jag kan väl kolla om du tjatar.... :-)

Svar: :)
Alexandra

#3 - Nina

Jag tycker det låter jätteintressant. Helt klart perfekt för oss som verkligen ligger efter när det gäller vår närvaro i sociala medier. Tror allt jag ska anmäla mig (måste bara stämma av med min kollega) Fin kväll!

Svar: Vad kul! Detsamma :)
Alexandra

#4 - Lillian

Skickat mail med feedback!

Svar: TACK! Så bra feedback! :)
Alexandra