Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Tanken om en helg med kvalitetstid var god... men ack så fel man kan ha
Hej på er, hur har ni det? Nu ska jag berätta något som nog låter lite korkat... Jag förstår inte hur jag tänkte... Hela veckan har jag tänkt att jag i helgen ska vara så där härligt närvarande och ge TID till mina barn. Det är sportlovsvecka den här veckan och vi har inte hittat på någonting, och eftersom jag har jobbat extra mycket (som det ju blir när jag skriver bok), så har jag inte heller varligt någon härlig mamma på kvällarna.
Men så tänkte jag att i helgen - det är DÅ det händer. Det är då vi ska mysa tillsammans och bara ta det lugnt. Jag förstår inte hur jag tänkte. Jag har ju ett webinar att snickra ihop. Det ska bli svinkul, men det kommer ta rätt mycket tid så klart...
Och så ska jag köra en utbildning på måndag. Och den har jag ju kört tidigare, men nu när Facebook har förändrat i sin algoritm, så måste jag tänka om rätt mycket och förändra både innehåll och de workshops som vi har. Så nu funderar jag starkt på om jag ska gå upp så där vansinnigt tidigt som jag gör ibland, och så kanske jag hinner hänga lite med barnen på dagarna, eller om jag ska försöka få till det ändå. För det där med att gå upp tidigt är supermysigt, men jag vet att barnen blir besvikna sen när jag knappt kan hålla ögonen uppe under mello. Ja ja, lösa sig kommer det att göra oavsett. Och det är väldigt roliga arbetsuppgifter, det är bara lite tid som ska opitmeras. Men framförallt - hur kunde jag tro att det skulle bli en lugn helg med barnen? 
 
#1 - Lillian

Haha, ja ibland blir det knasigt när man tänker! Hoppas ni får en mysig helg i alla fall, och det tror jag ni får. :-)

Svar: Haha.... jaaa det blir ju det! Tack, det kommer vi att få. Jag gillar ju att pyssla med sånt på morgnarna när det är lugnt i huset så det kommer bli mysigt ändå :)
Alexandra