Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Stark inifrån och ut - Core
Nu kanske ni tycker att det här låter lite märkligt, men jag ska ändå försöka förklara det så gott jag kan: För mig är det väldigt viktigt att insidan är renare, snyggare, mer välstädad och starkare än utsidan. Ja men jag sa ju att det skulle låta märkligt. Det jag menar är att jag hellre har det rent, snyggt och i ordning i källaren och i skåpen, och så får "ytan" vara lite rörig, än tvärtom. Helst av allt vill jag så klart att allt ska vara i ordning, men det är precis som att jag inte tycker att jag är värd att ha det snyggt på ytan om det inte först är okej bakom kulisserna. Eller jag och jag... Det är ju inte JAG som inte är värd, det är inte så jag känner... Ni fattar. Väl?
Hur som helst, ett annat exempel är inom träningen - och där är det bra att jag har det tankesättet. För det är SÅ mycket viktigare att vara stark inifrån och ut istället för att bygga synliga muskler på en kropp som inte riktigt fungerar på grund av stelhet eller för att man är svag i de musklerna som faktiskt ska hålla en uppe.
Så därför - det här var ett långt tal jag tydligen var tvungen att hålla - så älskar jag att vara vältränad inifrån och ut. Min dröm är att vara så stark och smidig att hela kroppen mår UTMÄRKT och kan göra massor av saker, men att det inte nödvändigtvis behöver synas i form av buckliga muskler. För om jag är så stark och vältränad så kommer jag inte ifrågasätta min kropps yttre. Förstår ni vad jag menar? Bra! Då ska jag bjussa på en bra övning för att stärka bålen. Vassegoda! 😍
#1 - Lillian

När jag blir frisk, dååå ska jag träna!! Gud vad jag längtar...

Svar: Vad härligt! Det är så trist att vara sjuk :( Hoppas du blir bra snart!!
Alexandra

#2 - Hanna

Superbra inlägg!

Svar: Tack snälla! :)
Alexandra