Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Sista bokskrivardagen, webinar, ekonomi & annat
God morgon kära ni! Igår hade jag min sista inplanerade bokskrivardag, och det gick så sjukt bra igen måste jag säga. Nu har jag skrivit i totalt sex dagar och jag känner mig klar med första utkastet. Det är ett utkast som innehåller tillräckligt många kapitel för att jag ska känna mig nöjd. Kanske det till och med är tillräckligt många kapitel för hela boken, det låter jag förlaget bestämma. Eller rättare sagt - jag diskuterar det gärna med dem, som ju kan det bättre än jag.
Så jag är väldigt nöjd och är glad att jag tog den här tiden till att skriva bok. Det kommer göra väldigt gott för vår business tänker jag, plus att det har varit fantastiskt kul att få ner allt som jag så gärna vill säga. Jag tycker att det är kul att få lära ut det jag kan och brinner verkligen för det.  
När jag var klar med bokskrivandet så råkade jag helt spontant trilla över ett webinar med Thomas Moen (grundare av United Influencers) som handlade om Facebook-marknadsföring, så jag hoppade in och tittade på det. Väldigt bra men också väldigt långt. En och en halv timme, och det var inte alls inräknat i min tid...
Men webinar är bra alltså! Jag ska ju köra ett webinar på tisdag, och det är första gången jag gör det för Mama Saids räkning, så jag har en del att pyssla med i helgen... Både eftersom jag först och främst måste sy ihop det (Det kommer bli så bra!) och för att jag dessutom måste registrera mig på nån bra sida och rigga utrustning och testköra och sånt. Jag vill vara hundra procent med tekniken innan jag kör så klart. 
Sen, som en väldigt icke-nedvarvande aktivitet, så inventerade jag antal kunder och timmar och räknade pengar. Försökte liksom planera framåt kan man väl säga. Det där är sånt som jag ogillar starkt att göra på kvällarna, men så får det bli nu när jag skriver bok. För det är ju så att när jag bestämmer mig för att åka till Åre på workation eller för att jag ska skriva en bok, så blir det andra jobbet som jag vanligtvis gör (minus möten, för de tar jag inte då) förlagt till kvällar och helger. Och det är okej eftersom det är under korta perioder, och eftersom jag är medveten om att det är övergående. 
Men nu ska jag iväg (det blir bara en halv PT-dag idag) på en Loppifrukost, och sen ska vi också ha möte med dem efteråt. Så vi hörs lite senare. Puss!
 
 
#1 - Lars

Alexandra så kul att läsa fredagsinterjvun med om dig på Bloggs första sida. Du om någon förtjänar mer uppmärksamhet på din blogg. Skriva bok och ditt föredragande . Familjen sjukdomar. Ja my God. Du är inget annat än a Super Star. FANTASTISK 💪✌👍

Svar: Men TACK snälla 🙏😊
Alexandra