Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Orolig för sin storebror ♡
Jag ÄLSKAR att resa iväg tillsammans med barnen, vi har det alltid så mysigt, och så umgås vi på ett helt annat sätt när vi är iväg. Vi har haft en jättehärlig helg i Västerås, förutom att det kändes lite skakigt där ett tag.
Men nu är vi alltså hemma, och det är så himla skönt. Vi funkar precis likadant alla tre... när vi är iväg så här på en minivacation så har vi någon slags outtalad regel om att vi inte sitter med mobiler eller ipads. Vi umgås istället! Och sen när vi kommer hem är det som att vi har fått fullständigt nog av varandra. Mio och Alvin smiter in på sina rum och stänger dörrarna och jag går och pysslar och fixar med en podcast i öronen. 
Haha... jag frågade Alvin på vägen hem om jag fick äga ut honom (hans uttryck) i Chicago (kortspel). Han:
- Va? Chicago? Idag? Är du galen? Nej, tack. Mamma, nu kan vi ju faktiskt göra saker själva, nu när vi är hemma.
Underbara unge. Och ingen är gladare än jag. Så länge de VILL vara själva så njuter jag till fullo. Det där med att spela Chicago var liksom mer för hans skull. 
Underbara gullis ♡
Och på tal om hur gullig han kan vara ibland: I morse var jag och Alvin nere själva och åt frukost. Mio mådde inte riktigt bra så han stannade på rummet. Alvin satt med ryggen mot hissarna men vände sig om precis hela tiden.
- Tror du att Mio kommer ner mamma?
Åh, lilla gullunge. När jag frågade om han var orolig för honom sa han: "Ja lite! Nu har det tagit ganska lång tid, tänk om det har hänt nåt" (Det hade gått typ tio minuter) Mitt hjärta blöder när jag ser hans oro. Min älskade lilla kille, det är klart att han är orolig för sin storebror. I akuta lägen hinner jag liksom aldrig fråga honom hur han har det, och sen när vardagen rullar på så är han oftast inte så sugen på att prata om hur han känner inför att Mio är så sjuk. Men ibland kommer det, och då pratar han på. Mitt lilla hjärta! 
Vi åt ganska snabbt och tog sen med en macka upp till Mio. Han som hade längtat så efter hotellfrukost, missade båda dagarna stackarn.
Men det får bli en annan gång. Jag åker gärna iväg snart igen, så länge jag har barnen med mig så känner jag mig trygg. Speciellt om jag inte har några åtaganden som jag hade nu i Västerås. Så mer av den varan tack! Mio orkar ju sällan vara iväg på aktiviteter på dagarna, men att byta miljö och bo på hotell brukar funka. Även om vi mest är på rummet och inom hotellet så är det himla mysigt. Speciellt när man får en svit som vi fick nu. Det kanske får bli vår nya grej 😊
#1 - Sofia Gardelin

Ja det är inte alltid lätt att vara syskon till ett sjukt syskon. Knepigt att få ihop det som förälder. 💕 Men jag är övertygad över att både Mio o Alvin känner sig både älskade och sedda. Kram Sofia

Svar: Nej det är ju inte det... Men hur går det för er egentligen? Kram ❤️
Alexandra

#2 - Veronica

Omsorgsfull lillebror💙

Svar: Ja verkligen! Men de kan bråka också ;)
Alexandra

#3 - Sofia Gardelin

Natalie mår bra efter sin operation av njuren. Den gjordes ju precis innan Emilias dop. Så nu ska vi bara agera om något inte funkar som det brukar och om hon får ont. Sen är det kontroller med 1.5 års intervaller. Så det är så skönt att slippa gå runt med daglig oro. 💕 Även om Natalies resa inte ens är i närheten av Mios så känner jag så väl igen mig i det du skriver o berättar om. Alla världens kramar till er 😘❤️

Svar: Ja jag kommer ju ihåg att det var precis då... Njurarna är väl lite klurigt? ❤️Hoppas verkligen att hon slipper fler problem!! Massa kramar ❤️
Alexandra