Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu kickar vi igång en ny vecka... i harmoni!
God morgon på er! Hur mår ni? Jag är så himla glad och lättad eftersom den här veckan är en helt vanlig vecka då varken jag eller barnen ska iväg på nåt. Inga resor och inga inplanerade kvällsaktiviteter alltså. Så fantastiskt skönt. Kanske en middag senare i veckan förresten, jag måste kolla med mina kollegor om det är så, men i såna fall är jag ju ändå nära barnen OM det nu skulle hända något. Nu brukar det ju vanligtvis inte göra det, inte så ofta som det har gjort på sistone i alla fall, men jag är ändå rädd.
Tänk vad mysigt det var i julas när vi hade massor av ledig tid tillammans ♡
Hur som helst, nu njuter jag i alla fall extra mycket eftersom jag har vanliga dagar framför mig, och därmed kan vara nära barnen. Jag har visserligen en vecka FULL av möten, och kan inte få in en enda grej till insåg jag igår när jag kollade i kalendern, i hopp om att flytta ett av dagens möten till en annan dag. Veckan är PROPPfull, men så länge det är dagtid så är jag nöjd. 
Hur ser er vecka ut? 
 
#1 - Linda

Hoppas du får en fin vecka, om än med mycket jobb! Jag är också på hemmaplan denna vecka, känns skönt!

Svar: Tack snälla! Och detsamma! Hoppas du får mindre teknikstrul också ;)
Alexandra

#2 - Ulrika

hittade hit via din och Lindas podd (har läst hennes blogg ett tag) och är så glad att jag gjorde du. tycker du sprider så mycket energi och inspiration både i podden och här! är imponerad av all din yrkesskicklighet och entreprenörscoolhet dessutom! så fascinerande att följa.

Svar: Men åh vad kul att höra. TACK snälla <3
Alexandra