Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu drar vi till Västerås
God morgon på er! Återigen så måste jag säga att det är så kul att blogga nu när vi pratar mer med varandra. Heja kommentarsfältet! Eller heja er egentligen♡
Jag hann knappt packat upp skidväskan (var ju till sist tvungen att göra det igår eftersom jag behövde väskan, annars hade jag nog väntat tills i helgen faktiskt) förrän den stod färdigpackad igen och vi nu ska åka till Västerås, jag och barnen.
Men det blir mysigt. Just nu är jag i ett sånt där mode ni vet att så länge jag får vara med mina barn så är jag glad. Det innebär inte att jag inte behöver egentid, för det gör jag så klart, men just nu vill jag bara vara med mina små killar. Till och med Bruno ska med. Han behöver härdas och vara med om lite äventyr. Han är den mest ängsliga lilla varelsen på jorden. 
Jag ska hinna med ett pass med min PT innan vi åker, och så ska jag till en naprapat och knäcka min stela nacke  (som bara kommer bli ännu stelare efter mitt styrkepass ju. Jag måste få in mer rörlighetsträning i min vardag igen). Sen har jag att göra på tåget. Jag måste fortsätta att göra klart min KeyNote inför utbildningen.
Det är alltid saker som ska anpassas, och imorgon är det ett politiskt parti jag ska utbilda - det är lite annorlunda än när jag utbildar företag. De har andra utmaningar och jag måste hitta helt andra exempel vilket alltid tar mycket längre tid än jag tror. Jag hade tänkt mig ett par timmars justeringar, men efter att ha suttit med det fyra timmar igår kväll insåg jag att det behövdes mer tid. Ja ja, det blir ALLTID bra till slut och jag KOMMER ju greja det i tid och på ett perfekt sätt, det vet jag.
Jag älskar att föreläsa och utbilda, och jag tror att det är det som gör att det alltid blir bra. Passion är typ allt!
Vad ska ni hitta på idag då? Idag är det ju freeeedag! Vi ska ha myskväll på hotellet och imorgon är det ju ännu bättre eftersom det då är Mello. Så mysigt! Vi hörs i eftermiddag från tåget. Puss!
#1 - Linda

Sitter på tåget till Göteborg. Ett läkarbesök, lunch med kompis och senare fika med en annan. Känner igen mig i det där med att justera/anpassa en föreläsning, när jag gjorde sånt underskattade jag också ofta tiden det tog att hitta nya vinklar. Tänkte att jag ju redan hade grunden... men det löser sig alltid i slutändan! Hoppas ni alla får en mysig och trevlig helg!

Svar: Tack snälla! Ja visst är det alltid så. Och aldrig lär man sig :) Tåget till Göteborg... från..? Vart bor du? :)
Alexandra

#2 - Anna-Maria

Härligt med en helg i Västerås, även om det är en del jobb. :) Måste vara mysigt att kunna ha med barnen! Hoppas ni får det bra!
Jag ska försöka få en del övning gjord idag och träffa en kompis och fika. :) Hitta en bra balans på livet och få in mina nya rutiner. Lättare sagt än gjort. Haha!

Svar: Ja det är jättemysigt att vi kan åka alla tillsammans :)
Ja visst är det lättare sagt än gjort att få in nya rutiner. Jag älskar att planera in nytt men det är inte alltid så lätt att få till det irl;)
Alexandra

#3 - HELENE

Hej,
Du är grymt inspirerande. Jag är sugen på att börja blogga, egentligen mest för min egen skull för jag gillar att skriva. Några tips på vad man ska tänka på och hur man kommer igång?

Svar: Åh jag ska göra ett inlägg om det för det är ganska mycket att säga om det :)
Och tack!! :)
Alexandra

#4 - Veronica

Vi har kjøpt nytt hus, så skal male,male og male denne helgen og:-D
God tur!!

Svar: Vad härligt med nytt hus! Jag skulle så gärna på i hus :)
Tack!
Alexandra