Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

När man tränar för att bli stark - och två PB
Hej på er! Idag har det gått mycket smidigare än igår. Jag har både tränat, testkört mitt webinar och gjort klart utbildningen inför morgondagen. Så resten av eftermiddagen är jag leeeedig! Så jäkla skönt! 
Träningen gick fantastiskt bra i morse. Jag kan inte nog understryka hur underbart det är nu när jag tränar för att bli stark och för att kunna utföra saker. När jag var yngre hade jag helt fel mål, då tänkte jag mer på att bli smalare eller mer "tonad" som jag kallade det. TONAD? Vad tusan är det? Och när skulle jag nånsin bli nöjd? Det blir man sällan om man har ytliga mål eftersom man vänjer sig. Och så hade jag då nån konstig idé om att "Om jag tränar Body pump så blir jag tonad".
I själva verket är det så att jag har de muskler och den kropp jag har, och de växer på det sättet som de gör. Jag kan inte träna en viss sorts övningar för att musklerna ska se annorlunda ut. De ser ut som de gör, och det är genetiskt.
Och i vilket fall som helst så är det så otroligt befriande att träna styrketräning och annat för att bli stark, smidig och funktionell istället för att försöka se ut på ett visst sätt. Ju starkare jag känner mig, utifrån mina egna förutsättningar, desto längre bort är de där omotiverande utseendemålen.
Jag älskar att känna mig stark och vill aldrig mer ha "ytliga" mål. Och som grädde på moset, eller vad man nu säger, så gjorde jag två PB (personbästa) idag! Yay! Ett i marklyft och ett i bänkpress. Jag är så jäkla stark 💪🏽