Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

När dagarna bara svischar förbi
God kväll på er! Och herregud! De här dagarna formligen svischar förbi. Jag körde som sagt en tidig morgon i morse, och det gjorde att dagen blev lugn. Jag hatar att jaga omkring med stirr i blicken och undviker helst det om jag kan.
En av de bästa stunderna på dagen är när jag kör Alvin till skolan, eller när vi lägger oss och kollar serie på kvällen. Just i bilen så blir han ofta väldigt talför. Det liksom bubblar ur honom och jag får höra både det ena och det andra. Han är så klok min lilla kille ♡
På kontoret hade jag först en förintervju per telefon med Elin. Hon är så himla grym! Jag blir så löjligt inspirerad av folk (särskilt tjejer) som är drivande i nåt. Anledningen till att jag pratade med Elin var för att hon ska vara med i vår podd "På Insidan" snart. Det kommer bli ett jättebra avsnitt så jag ska definitivt länka när det är ute.
Efter vårt telefonsamtal hade jag och Anni fler intervjuer. Vi håller ju på att rekrytera en ny person och har tagit in ganska många till en första intervju och väljer sen ut några som går vidare. Håll tummarna för att vi hittar rätt. Det kommer vi göra!
Vi körde också en genomgång av vår podcastutbildning som vi ska köra i övermorgon. Det kommer bli så himla bra! Det bästa är att jag kör förmiddagen och pratar om det generella som jag är bra på, och de andra kör eftermiddagen om klippning och redigering som de är grymma på. Det blir en riktigt bra utbildning. 
Jag har knappt hunnit öppna datorn idag... för mitt upp i alltihop så var jag även på Mios skola på ett möte där angående hans hemundervisning. Men mer om det i ett annat inlägg. Mio följde med men var riktigt hängig och hade jätteont i huvudet stackarn.
Men alltså hur fin är Sanna? Eller närmare bestämt hennes mage? Nu kan hon inte direkt förneka att hon är gravid ♡
Det känns som att en väldigt innehållsrik dag fick ett ganska innehållslöst blogginlägg, men jag har ju varit på fotboll med Alvin också och ska nu lägga mig och kolla serie... Så just idag är tiden väldigt knapp. Hoppas ni har det bra! Sov gott så hörs vi imorgon istället :)
#1 - Lillian

Så är det med min ena son också. I vanliga fall får man dra ur honom orden men i bilen kan de fullkomligt rinna ur honom och man kan ibland önska att vi skulle köra längre. :-)

Svar: Så sant!! :)
Alexandra