Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Möten och målsnack 2018
Det har varit lite dött här idag eftersom det har varit teknikstrul på blogg.se - plattformen där jag bloggar. Vet inte vad det var, men jag kom inte in. Men nu så... Jaha... vart ska jag börja nu då? Jag börjar med det som är bra.
Mio mår mycket bättre idag. Han mår fortfarande lite illa och har sämre aptit, men allmäntillståndet är "bra". Det vill säga som vanligt. Inte bra så att han orkar gå ut eller gå i skolan, men i alla fall inte totalt däckad. Skönt!
Jag har varit på kontoret lite drygt halva dagen och kört mötesmaraton. 
 Vi började i morse med att sy ihop podcastutbildningen som vi ska ha nästa vecka, och där svishade två timmar iväg fort som tusan. Men det kommer bli väldigt bra. Jag kommer inleda dagen med att prata generellt om podcasts och innehåll, och sen tar de andra vid och grottar ner sig i teknik och klippning. Jag hade själv älskat att gå den här utbildningen när jag skulle lära mig att klippa och redigera poddar. 
Sen hade vi möte och workshop med en kund i några timmar. Det ger väldigt mycket att köra en lite djupare avstämning nån gång ibland, och det gjorde vi idag. Jag blir stressad av meningslösa möten, men skulle säga att alla möten och workshops som vi har är väldigt effektiva och alltid leder till positiva förändringar och förbättringar. 
Vi jobbar bland annat med Malmö Näringslivsgala - och just nu håller vi på att filma Malmöpersoner som ska dit, så Josefin och jag gick på jakt efter en person i huset som vi skulle filma. Utan resultat dock. Jag som älskar att checka av to do'n så där lite snabbt, men det gick visst inte idag. 
Jag hade också möte med en jätterolig potentiell kund - en nöjespark - som jag hoppas att vi kommer att få jobba med, men vi får se. Jag ska börja med att skicka ett förslag. Håll tummarna för oss. 
Jag gick sen hem och jobbade vidare hemifrån eftersom jag skulle ta hand om min lilla kille.
Jag fick iväg en offert på en halvdagsutbildning som en kund ringde och frågade om idag (håll tummarna för att jag får köra den), satt flera timmar och förberedde min utbildning som jag ska hålla i Västerås på lördag, svarade på mail och poddade med Linda.
Vi pratade om 2018 års personliga mål. Jag har ju redan skrivit om de tidigare, här i bloggen, men om du också vill lyssna så ska du göra det i veckans avsnitt. Gör det! Det finns säkert mål som du också kan ta del av. Vissa mål är flummiga...
...och andra mer ytliga. Eller egentligen var det nog bara ett ytligt tror jag...
Linda tyckte att jag behövde bli lite mer konkret i HUR jag ska göra för att uppnå mina mål... och det har hon nog rätt i.
Men det får bli nästa steg. Och kanske ett annat poddavsnitt. Nu ska jag packa eftersom vi ska till Västerås imorgon. Vad ska ni hitta på i helgen? Om ni vill följa oss så kan ni göra det via Instagram stories som vanligt. @alexandrabylund heter jag där. 
PS. Podden är på väg ut... håll utkik under kvällen.