Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Man tränar ofta det som är roligt
Är det någonstans som jag inte, per automatik, råkar vara lite stark så är det i bröstmusklerna. Alla har ju styrkor och svagheter i sig själva när det kommer till träning. Vissa har gener som gör att de är starkare upptill och andra nertill. Jag har stark rumpa av mig själv, det märker jag eftersom jag snabbt blir starkare i rumpövningar, men alltså inte särskilt starka bröstmuskler. Hur är det för er? Vad har ni för ställe som är lite extra starkt? Av någon anledning så tycker man oftast att det man är bra på är roligast, men just nu tycker jag faktiskt att bänkpress är riktigt kul, även om det inte är min bästa gren alltså. Men så tänker jag att jag kan komplettera lite med armhävningar hemma, för att få bättre resultat. 
Så här:
➡️ 1. Placera armarna brett i sidan, spänn hela kroppen inklusive bålen och försök att hålla dig som en planka hela vägen ner till golvet.
➡️ 2. Samma som ovan, fast placera händerna smalt och se till att armbågarna är riktade bakåt. Det ska kännas i baksidemusklerna i överarmarna.
Kör 5 av varje, 30 sek. vila, 4 av varje, 30 sek. vila, 3 av varje, 30 sek. vila, 2 av varje, 30 sek. vila, och 1 av varje. Blir det för tungt så är det bara att höja upp armarna mot ett bord eller mot en vägg och häva mot den istället. Lycka till! 😍