Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Lite om er - min bloggstatistik
Jag älskar att kolla i statistiken för att ta reda på vilka ni är som läser min blogg är. Många av er känner jag ju till, med namn och nu även yrke, men det finns ändå en del som jag grottar ner mig i och som jag tycker är så himla intressant.
Först och främst - många av er är ganska unga. Härligt att jag kan inspirera er tänker jag. Men jag undrar också vad ni hittar som är intressant här? Så här ser det ut. De flesta är alltså mellan 25 och 34. Wow! Jag känner mig ändå rätt smickrad att ni, som förmodligen har helt annorlunda liv än jag, följer mig 🙏😍
Sen ser jag också att det är flest kvinnor. Det förvånar mig väl i och för sig inte direkt. 
De flesta av er bor i Sverige (så klart) men jag har även en del läsare i USA. Vilka är ni? Är det gamla startup/ entreprenörs-vänner?
Och de flesta av er bor i Skåne. Det är inte heller särskilt förvånande egentligen. Men varför är det så svårt att nå ut till er som bor Stockholm undrar jag? 🤔
Sen är det en sak jag inte förstår... Alla de här siffrorna har samma datum inställt. Varför är totalsiffrorna olika då? Förstår inte hur det kan bli så? Ser ni vad jag menar? Titta på länderna, där är totalen på över 5,000 och om vi istället tittar på t ex. åldersspannet så är det mycket färre. Förstår inte... Kanske ska ta mig ett snack med Elin. Hon känns som den största gurun ever inom tech och internet. 
 
#1 - Linda

Nu killgissar jag, kan det vara för att det på vissa besökare inte framgår en del info som tex ålder, vilket gör att det diffar?

Svar: Haha... Kanske.... Jag måste kolla på det där...:)
Alexandra

#2 - Jenn - forever abroad

Kan det vara så att det är så många som är okategoriserade, som google inte kan sätta en ålder på typ? Jag vet inte, har faktiskt aldrig reflekterat över det - så en väldigt intressant iakttagelse :)

Sen kanske åldern 25-34 är överrepresenterade överlag när det kommer till bloggläsande, kan det vara så? Inte heller något jag funderat över, flest av mina är inom samma ålderspann men jag är ju snart 26 så har tänkt att det är logiskt... :)

Svar: Jag vet inte... Det är ju sjukt många personer som kommer från olika länder också... men jag vet inte. Jag får forska vidare i det där... Talar om ifall jag kommer på vad det är :)
Ja de är nog fler... de unga... men ändå. I am impressed! :)
Alexandra