Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Längtar till helgen
God morgon! Åh vad jag längtar till helgen! Det är inte det att jag vill ifrån de här sista arbetsdagarna - det är nämligen ingen motsättning att jag ändå har kul på jobbet och njuter av det - men jag längtar OCKSÅ till helgen. Jag tycker ju att det är svinkul att jobba, jag har ju ändå skapat min vardag själv så jag gör VERKLIGEN det jag vill göra.
Och med handen på hjärtat så finns det inget annat jag skulle vilja göra istället. Inte just nu i alla fall. Visst finns det justeringar jag skulle vilja göra, men jag skulle inte vilja ha nåt annat företag än Mama Said, eller göra andra saker på dagarna. Det är väldigt fint att känna så måste jag säga. Det är dels för att jag älskar det vi jobbar med och dels (ännu viktigare) att jag har de bästa kollegorna man kan ha. 
Men jag längtar som sagt också till helgen den här veckan - en helt vanlig helg hemma. Det var ett tag sen. 
Vi har redan bestämt att fredag kväll blir slö och mys i soffan, med hämtmat, och sen på lördag ska vi på bio på dagen, och sen gå ut och äta nånstans rätt tidigt, och så se Mello på kvällen. Förhoppningsvis lite piggare den här veckan. Förra veckan var det ju dagen efter den där helvetesnatten.  Så himla mysigt. Vad ska ni hitta på i helgen? Kollar ni på Mello? Vem tyckte ni förresten skulle vinna förra veckan? Vi var alla överens om att vi gillade John Lundvik, Benjamin och Renaida. Jag har inte ens kollat startfältet den här veckan, och tycker nästan att det är lite roligare att inte veta.