Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Jag välkomnar lördagen med en fredagsintervju
God morgon lördag! Jag tänker att jag börjar med att välkomna dagen med att tipsa er om fredagsintervjun som jag var med i igår, på Blogg.se. Jag blev intervjuad när jag var i Åre, vilket ni säkert förstår när jag besvarar frågan vad jag helst gör en söndag. Här kan ni läsa intervjun.
Jag var uppe riktigt tidigt idag, för att sätta ihop mitt webinar och för att jag vid halv tio ska gå och färga håret. Plötsligt vaknade jag nämligen en dag och insåg att Herregud, det här är inte alls min hårfärg. Jag är mycket ljusare och försvinner totalt när jag har så här mörkt. Varför har ni inte sagt nåt?😱 Det här är nog min sämsta färg ever, och det är konstigt att det var så svårt att förstå att det var färgen det hängde på. Jag har liksom undrat varför jag inte har känt mig fin hur jag än har gjort. Så låt oss nu hoppas att det verkligen var det och att jag kommer hem som en ny, fräsch människa. Nej då, jag ska inte bli blond, bara lite ljusare med hjälp av slingor. 
Hur har ni det idag? Vad ska ni göra? Visst är det skönt ändå att det är lördag? Även om man har sysslor som måste göras... För det har nog de flesta. Är det inte webinar så är det tvättning, städning eller nåt annat, eller hur? Själv funderar jag på att låta hemmet vara totalt kaos tills imorgon, men vi får se om jag står ut här i röran 🤔