Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag ska vi gå all in för Alla hjärtans dag
God morgon och Glad alla hjärtans dag kära ni ♡ Jag måste återigen säga att jag är så glad att ni hänger här och läser i bloggen. Ibland, som till exempel i förrgår när jag var frånvarande från bloggen hela dagen (men hade förtidsinställda inlägg) så har jag en känsla av att det ska bli så kul att komma hem sen och berätta om allt jag har upplevt för er. Ni känns väldigt närvarande och engagerade och det peppar mig så otroligt mycket ska ni veta. Så tack för att ni finns och tack för att ni hänger här dag ut och dag in och kommenterar och pratar med mig ♡
Sen vill jag också prata om en annan sak: Jag älskar att fira saker och har nog fört det vidare på mina barn. Alvin har i och för sig klagat på att vi aldrig firar högtider, men med tanke på vad bakgrunden var så tar jag det inte så hårt:
- Mamma, vi firar ALDRIG högtider och traditioner. Varför gör vi inte det?
- VA? Skojar du?
- Nej vi gör aldrig det (Det här sa han alltså väldigt surt)
- Men alltså, känner du någon som är ett värre julfreak än jag? Eller som går så all in på födelsedagar?
- Men vi firar liksom ALDRIG våffeldagen, kanelbullens dag och såna där viktiga dagar.
Okeeej, så det var det han menade... Nä, det är nog rätt, vi firar inte de dagarna direkt. Shame on me och skärpning. Nästa "Kanelbullens dag" vet ni vad som händer, då äter vi kanelbullar så att det sprutar ur öronen på oss. 
Hur som helst, jag skulle ändå vilja påstå mig vara en person som gillar att uppmärksamma och fira både stort och smått, och jag haussar gärna upp det innan, för att det ska bli extra peppigt. För det är så himla härligt, speciellt för barnen har jag märkt, att gå och se fram emot jultiden (som här hemma pågår non-stop i en och en halv månad), mot fredagsmyset i flera dagar, eller som nu till Alla hjärtans dag. Och vi ska egentligen inte göra så mycket mer än att ha myskväll. Så att fira behöver alltså inte betyda presenter, uppklätt och partystämning, utan det kan vara något så simpelt som att ha myskväll och äta något gott mitt i veckan. Och så kanske få vara uppe lite extra länge. Lyx för barnen ju, och eftersom har jag redan har pratat så mycket om det så vet jag att de ser väldigt mycket fram emot det och därmed kommer att vara på strålande humör, vilket ju gör myset ännu mysigare ♡ 
Jag längtar tills ikväll! Firar ni Alla hjärtans dag? Eller tycker ni mest att det är ett hittepå-jippo?
#1 - M

Egentligen tycker jag att det är just ett hittepå-jippo. Men barnen är väldigt peppade och pysslar och ritar så jag känner att jag måste hänga på litegrann i alla fall. Vill inte sabba deras entusiasm :) Så de får varsin liten present och så tar vi en alla hjärtans fika innan läggdags. Det känns lagom!

Svar: Ungefär så är det här också! De fick varsitt kort med en text som jag hade skrivit och en sån där typisk liten alla hjärtans dag-nalle :)
Alexandra